NavMenu

Završeni 10. ERP susreti na Tari

Izvor: eKapija Petak, 12.06.2015. 09:10
Komentari
Podeli
Kompanija IIB je obeležila 25 godina od osnivanja preduzeća, i uspešno organizovala 10. ERP susrete. Skup je održan od 4. do 6. juna u hotelu "Omorika" na Tari, a prisustvovalo mu je više od 170 učesnika.

- Da li zbog atraktivne lokacije, ili zbog kvalitetnih predavanja i dobrog druženja, ovaj put nam je došlo tridesetak korisnika više nego prethodnih godina. Nadamo se da će se ovaj trend nastaviti u budućnosti, kao i da će nas iz godine u godinu biti sve više, jer je ovo sjajna prilika za upoznavanje i razmenu iskustava - poručuju iz kompanije.

Prvog dana skupa, Miloš Bošnjak je održao predavanje povodom jubileja i podsetio sve kako je IIB nastao, kako je rastao i gde želi da bude u budućnosti. Usledilo je predavanje Marka Stojanovića, našeg poznatog glumca i pantomimičara, o veštinama verbalne i neverbalne komunikacije. Marko je sa lakoćom preneo svoju pozitivnu energiju učesnicima skupa, a njegovo izlaganje bavilo se najviše time šta želimo da kažemo, a šta ustvari govorimo svojim telom.

U nastavku, Slavko Vujnović, autor bloga "Eksel kuhinjica" obradio je nekoliko tema u vezi napredne primene Eksela u poslovnom izveštavanju. Naglasak predavanja bio je na Time Intelligence DAX funkcijama, kao i na naprednim mogućnostima za formatiranje sadržaja. Na posletku, Ljiljana Ristić i Jovana Srećković iz kompanije "Pin Computers", održale su predavanje o Office365 i Azure tehnologijama. Prvi dan skupa završio se turnirom u stonom tenisu i kuglanju.
Sa događajaSa događaja
Drugi dan skupa počeo je predavanjem Miloša Bošnjaka pod nazivom "Živeo život informacioni sistem", u kome je bilo reč o izazovima sa kojima se susreće poslovni informacioni sistem u toku svog životnog veka i načinima za njihovo prevazilaženje. Usledile su novosti u UPIS-u i partnerskom rešenju za dokument menadžment Lobo DMS. Zatim je Goran Rakić, direktor za IT kompanije DIS, najvećeg domaćeg lanca supermarketa, izložio kako su korišćenjem UPISa, pored ostalog, prevaziđeni problemi prilikom masovnih prijema robe od dobavljača. U nastavku su održana predavanja partnerskih kuća "Fujitsu", "Amis" i "Sunbar" o novostima u njihovom prodajnom portfoliju.

Učesnici su mogli da vide izložbu opreme kompanije "Sunbar", kao i da kroz praktične radionice saznaju sve što ih zanima u vezi UPIS nadogradnji, posebno: za rad sa kasama, za skladišno poslovanje, za unapređenje prodaje na terenu, niskobudžetno rešenje poslovne inteligencije, CRM mogućnostima, kao i da se upoznaju sa funkcionalnostima sistema za upravljanje poslovnom dokumentacijom Lobo DMS.

Odigrana je i tradicionalna fudbalska utakmica IIB-a i partnera protiv korisnika, a poslednjeg dana i organizovan je i izlet do izvora Lađevac, saopšteno je iz kompanije.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.