Izvor: eKapija | Sreda, 10.06.2015.| 17:16
Izdvojite članak Odštampajte vest

Dva priznanja za "Alfa plam" - "Najboljem izvozniku" i nagrada za uvođenje brenda "commo"

Sa dodele nagrada
Na svečanosti povodom 11. akcije "Najbolje iz Srbije 2014" koju tradicionalno organizuju Privredna komora Srbije, Ministarstvo trgovine i list "Privredni pregled" 9. juna su u "Belexpocentru" proglašena 24 najbolja brenda na tržištu Srbije.

Među dobitnicima, "Alfa plam" je jedina kompanija koja je osvojila čak dva priznanja i to: "Najbolji izvoznik" i "Uvođenje novog brenda – Commo".

Iz ove kompanije podsećaju da je "Alfa plam" i prošle godine bila dobitnik priznanja za "Najbolji korporativni brend" u Srbiji za 2013.godinu.

U ime kompanije "Alfa plam", priznanja su primili Dragi Stojanović, rukovodilac radne jedinice "Montaža" i Dragan Stojanović, transportni radnik, vozač viljuškara u radnoj jedinici Zavarivanje i bravarsko-limarski poslovi, a u skladu sa novinom koju je Privredna komora Srbije uvela od ove godine da se priznanja uručuju izabranim radnicima.

Goran Kostić, generalni direktor ove kompanije je rekao:

- "Alfa plam" je među pet najvećih proizvođača grejnih tela u Evropi, tako da priznanje "najbolji izvoznik" predstavlja logičan sled dosadašnjih poslovnih aktivnosti, ali su svi zaposleni istinski srećni što je peć Commo proglašena za najbolji novi proizvod koji se pojavio na tršištu Srbije u prethodnoj godini. To je potvrda da samo dobar timski rad dovodi do vrhunskog rezultata. U ovogodišnjem sloganu manifestacije "Najbolje je u ljudima" smo prepoznali i sopstvene vrednosti koje gradimo u našoj kompaniji.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.