NavMenu

Raspisan tender za postavljanje Dino parka u Novom Sadu

Izvor: eKapija Utorak, 09.06.2015. 10:12
Komentari
Podeli
(Foto: beograd.rs)
Nadzorni odbor javno-komunalnog preduzeća "Gradsko zelenilo" Novi Sad objavio je poziv za dostavljanje ponuda za zaključenje ugovora o zakupu najmanje 15 pokretnih replika dinosaurusa i minimum pet statičnih. Ugovor bi bio potpisan na pet godina, a početna visina zakupa iznosi najmanje 50% prihoda od prodaje ulaznica, stoji u oglasu.

Kao što je ranije najavljeno, postojeće zelenilo u Železničkom parku, na Bulevaru Jaše Tomića, ne bi se uklanjalo. "Gradsko zelenilo" bi bilo dužno da obezbedi redovno napajanje strujom i vodom, ograđen prostor na kojem bi replike bile postavljene, parterno uređenje šetnih staza i zelenila, kao i izgradnju javnog toaleta za potrebe posetilaca, posebno vodeći računa o deci i osobama sa invaliditetom. Obaveze ponuđača bi bile da sve radove i isporuke replika završi u roku od 45 dana od dana potpisivanja ugovora, da se stara o njihovom održavanju, fizičkom obezbeđenju parka, održavanju toaleta, protivpožarnoj zaštiti itd. Cenu ulaznica odredilo bi "Gradsko zelenilo" uz prethodnu saglasnost Gradskog veća.

Rok za dostavljanje ponuda je sedam dana od dana objavljivanja poziva, što je učinjeno u subotu, 6. juna. Postavljanjem Dino parka, turistička ponuda Novog Sada će biti znatno obogaćena, posebno kada su u pitanju deca i organizovanje đačkih ekskurzija iz celog regiona.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.