NavMenu

Siemens "Dani industrije 2015." održani u Aranđelovcu

Izvor: eKapija Sreda, 03.06.2015. 12:40
Komentari
Podeli
(Foto: siemens.com)
Konferencija "Dani industrije 2015" održana je u Aranđelovcu od 1. do 3. juna 2015, u organizaciji "Siemens"-ove divizije Digitalna fabrika i Procesne industrije i pogoni. Na trodnevnoj konferenciji, učesnici su imali prilike da se upoznaju s najnovijim proizvodima i rešenjima predstavljenim na Hanoverskom sajmu (Hannover Fair 2015), kao i softverskim alatima koji su na raspolaganju korisnicima, saopšteno je iz "Siemens"-a.

- Prepoznajući dosadašnju uspešnost profesionalnog druženja sa krajnjim korisnicima, "Siemens" je i ove godine odlučio da organizuje "Dane industrije", kako bi predstavio najnovija dostignuća u oblasti industrijskog razvoja, ali i u direktnom kontaktu razmenio iskustva i informacije neophodne za dugoročnu i kvalitetnu saradnju. Sa našim preciznim poznavanjem različitih segmenata tržišta, klijentima možemo da pomognemo da brže i konkretnije odgovore na nove zahteve i trendove na tržištu, i time ojačaju svoju konkurentnost - izjavio je Nenad Dlačić, rukovodilac divizija Digitalna fabrika i Procesne industrije i pogoni.

U okviru različitih prezentacija korisnici su mogli da saznaju više o novitetima u oblasti industrijske automatizacije (prezentacija Innovation tour), inovacijama na polju pogonskih tehnologija (prezentacija Power play), najnovijim dostignućima u sferi procesne instrumentacije i analitike (prezentacija Made 2 measure), kao i da se upoznaju sa kompleksnim rešenjima i procesnim paketima vezanima za industrije nafte i gasa.

Za učesnike konferencije organizovan je i mini-sajam industrije, na kojem su bili predstavljeni najnoviji proizvodi i rešenja iz domena industrijske automatizacije i energetike. Kao i prethodne godine poseban deo ovog sajma bio je i specijalizovani demonstracioni kamion nisko-naponske i sklopne opreme, koji je deo svetske Siemens "Roadshow" turneje.

Siemens "Dani industrije 2015." su pored navedenih prezentacija omogućili i Customer Excellence Program (CEP) seminare kao stručnu obuku za učesnike. CEP seminari namenjeni su korisnicima iz industrije i imaju za cilj da im približe portfolio proizvoda, predstave upotrebu softverskih alata za izbor opreme, i upoznaju sa podešavanjem, puštanjem u rad, upotrebom i održavanjem "Siemens"-ovih proizvoda.

Divizija Digitalna Fabrika (DF) nudi širok portfolio hardvera i softvera koji su jednostavni za integraciju, kao i tehničkih usluga s ciljem da se proizvodnim preduzećima širom sveta omogući veća fleksibilnost i efikasnost proizvodnih procesa, i smanji vreme prelaska proizvoda od ideje do tržišta.

Divizija Procesne industrije i pogoni pruža podršku u neprekidnom poboljšavanju pouzdanosti, bezbednosti i efikasnosti proizvoda, procesa i postrojenja. Širom sveta ova "Siemens"-ova divizija obezbeđuje automatizaciju koja ide u korak sa budućnošću, tehnologiju pokretačkih mehanizama, industrijske softvere i usluge zasnovane na ’najboljim u svojoj klasi’ platformama kao što je "Potpuno integrisana automatizacija".
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.