NavMenu

Otvoren info centar za proizvođače suvenira

Izvor: Politika Četvrtak, 12.07.2007. 10:26
Komentari
Podeli

Zanatlije koje se bave izradom suvenira, ili to tek nameravaju, dobili su infocentar u kome mogu da saznaju vesti vezane za struku, što će im pomoći da unaprede sopstveni biznis, da dobiju ideju ili da je bolje predstave, a sve u okviru internet portala "Suveniri Srbije".

U okviru novog besplatnog servisa, proizvođačima su u ponudi informacije o kreditima i subvencijama, propisima, pravima i obavezama, aktuelnim konkursima i takmičenjima, programima edukacija, sajamskim i drugim manifestacijama, besplatni saveti pravnika i ekonomista, adrese nadležnih institucija, organizacija i udruženja.

- Servis je besplatan i otvoren za sve zainteresovane. Osim putem interneta, pitanja mogu da se postave i pozivom na 011/3165 336 - kaže Ana Jovanović, izvršni direktor "Suvenira Srbije".

U prethodna dva meseca od kada je postavljen sajt "Suveniri Srbije" čiju je realizaciju podržala i Turistička organizacija Srbije, na konkurs se prijavilo više od 200 proizvođača suvenira i starih zanatlija iz cele zemlje.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.