NavMenu

Udruženje poreskih savetnika Srbije obeležilo godišnjicu postojanja

Izvor: eKapija Sreda, 27.05.2015. 15:39
Komentari
Podeli
Srpski poreski savetnici su konačno dočekali svoj istorijski trenutak, to je 1. Kongres poreskih savetnika Srbije, navodi se u saopštenju Udruženja poreskih savetnika Srbije. U nameri da se i Srbija što više približi savremenom i uspešnom poslovnom svetu, prošle godine je u Beogradu, osnovano prvo Udruženje poreskih savetnika Srbije.

Udruženje je osnovao Ivan Simič, koji je u Sloveniji već učestvovao kod osnivanja dva identična udruženja poreskih savetnika, a osim toga već više od 20. godina uspešno obavlja poslove poreskog savetnika.

Članovi Udruženja poreskih savetnika Srbije su konačno dobili priliku da afirmišu i institucionalizuju ovo izuzetno važno zvanje za Srbiju. Tako je Udruženje prvu godinu svog rada obeležilo 1. Kongresom poreskih savetnika Srbije, koji se održao u hotelu "Izvor" u Arandjelovcu, od 22. do 23. maja 2015.

Aktuelnost tema, koje su prezentirane na Kongresu, kao i stručne rasprave učesnika Kongresa, dokaz su stručnosti članova Udruženja, ali i potrebe za daljim razvojem ovog zvanja u širem kontekstu, kako među poreskim obveznicima, tako i među zaposlenima u Poreskoj upravi i Ministarstvu finansija.


Teme koje su obrađene na Kongresu jesu segmenti najaktuelnijih poreskih obaveza, pred kojima se teško snalaze domaći poslodavci, strani investitori i celo gradjanstvo u našoj zemlji.

Više informacija možete da nađete na sajtu www.ups-rs.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

U Rakovici u planu novi sportsko-rekreativni kompleks na 20.000 m2 - Moguća gradnja bazena, terena, akva parka...

Na području između trase železnice, Ulica Sretena Popovića, 13. oktobra i obilaznice oko Beograda u Rakovici, predviđena je izgradnja sportsko-rekreativnog kompleksa, umesto ranije planiranih privrednih zona, vidi se iz Plana detaljne regulacije za ovo područje, koji je beogradski Sekretarijat za urbanizam i građevinske poslove stavio na rani javni uvid. Povod za novi plan, kako se navodi, predstavlja inicijativa gradske opštine Rakovica

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.