NavMenu

"HR Management informatic system" - Olakšava svaki segment kadrovskog upravljanja

Izvor: eKapija Utorak, 26.05.2015. 07:40
Komentari
Podeli
"HR Management informatic system" je temeljna aplikacija koja omogućava racionalno upravljanje, jednostavnu administraciju i registraciju svih zakonsko propisanih informacija o zaposlenim licima, evidentiranje, vođenje, analiziranje podataka, kao i kontrolu troškova.

"HR Management informatic system" je biznis rešenje koje objedinjuje zakonske odredbe i standarde, umeće i uskustvo HR menadžera, rukovodilaca i informatičara, ideje i tehničke mogućnosti platforme (tehnologija).

Ovo softversko rešenje kompanije "Tim Systems" u procesu upravljanja ljudskim kapitalom omogućuje firmama: podršku u planiranju i standardizaciji unutrašnje organizacije i sistematizacije radnih mesta, efikasnije raspoređivanje i korišćenje kadrovskog potencijala, jedinstven pristup podacima o kadrovima, efikasnije prikupljanje podataka putem internih i javnih konkursa, ali i podršku u planiranju i odlučivanju o potrebama za licencama, sertifikatima, kontinuiranom školovanju i usavršavanju kadrova. Takođe, ovaj softver omogućuje praćenje i planiranje radnih ciljeva, u smislu ocenjivanja i razvoja karijere zaposlenih, automatizovano generisanje rešenja, potvrda i drugih akata iz oblasti rada.

Dakle, "HR Management informatic system" zadovoljava sve potrebe fime u vezi sa evidencijom kompanija, organizacionih jedinica, kandidata koji apliciraju za rad u kompaniji, kao i odabir kadrova, zaposlenih, uključujući karton zaposlenih, podatke o članovima porodice, dokumentima na nivou zaposlenog, kretanju u službi, obrazovanju, radnom stažu, odsustvima, karijeri u kompaniji, obuke, praćenje motivacije, disciplinskih mera, nagrada i nominacija, modul za izradu rešenja i ugovora i njihovu evidenciju, kao i modul za evidentiranje radnog angažovanja zaposlenog na mesečnom nivou, nalozi za službena putovanja.

"HR Management informatic system" je veb platforma, što znači da je omogućen pristup sa bilo kog računara ili mobilnog (smart) uređaja. Kako je reč o jednom softveru za celu kompaniju, omogućena je objedinjenost podataka, a on istovremeno može da bude integrisan i sa drugim sistemima. Softver omogućuje automatsko generisanje dokumenata (ugovora, aneksa, rešenja, saglasnosti...), obaveštavanje o isteklim dokumentima, alarmiranje o novim aktivnostima. Ovo softversko rešenje omogućuje fleksibilno, brzo i lako izveštavanje i analitiku po bilo kom parametru (BI na vebu). Takođe, ovo je "self-service" portal, što znači da zaposleni samostalno mogu da podnose zahtev za odsustvom, ažuriraju podatke i dokumente, popunjavaju testove, izjave i drugo. "HR Management informatic system" obezbeđuje i zaštitu podataka u skladu sa zakonom o zaštiti personalnih podataka zaposlenih.

Softver se kompanijama instalira za neograničen broj korisnika, što znači da nema nikakvih ograničenja u broju korisnika same aplikacije u okviru jedne kompanije.

Implementacijom ovog rešenja HR sektor, umesto da se bavi unosom podataka, stiče većinom kontrolnu ulogu, dakle smanjuje se administrativni posao.

"HR Management informatic system" je do sada implementiran u kompaniji DHL za oko 400 zaposlenih i "PKC Group" iz Smedereva koja broji 1.000 zaposlenih, kao i zdravstvenim ustanovama - Klinički centar Srbije, gde radi 8.500 ljudi i KBC "Dr Dragiša Mišović" Dedinje sa 1.250 radnika.

Kompletan sadržaj Tematskog biltena "Poslovni softver - radnik budućnosti" možete pročitati OVDE.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.