NavMenu

Prva franšizna radnja obuće "Shoestar" otvorena u Kragujevcu

Izvor: Franchising.rs Petak, 22.05.2015. 11:15
Komentari
Podeli
Lanac prodavnica obuće "Shoestar" proširen je za još jedno prodajno mesto, i to u Kragujevcu. To je i prva franšizna radnja ovog lanca.

Sredinom maja, u okviru tržnog centra "Kragujevac Plaza", otvoren je 13. maloprodajni objekat lanca obuće "Shoestar". Kako stoji na sajtu ovog lanca, prodavnica u Kragujevcu ujedno je i prva franšiza u maloprodajnoj mreži.

"Shoestar" posluje na tržištu Srbije već deset godina. Osim Kragujevca, prodavnice obuće i modnog aksesoara imaju u Beogradu (osam radnji), ali i u Novom Sadu, Zemunu, Jagodini (po jedna). Novembra 2013. godine otvorena je i prva outlet prodavnica u Rumi.

Inače, nosilac brenda "Shoestar" je kompanija "Insert Retail" iz Beograda koja ima i svog proizvođača obuće. Prema podacima sa sajta kompanije, "Insert Retail" je, naime, u partnerskom odnosu sa firmom "Insert" iz Rume, poznatom i po tome što u svojim pogonima u Rumi i Sremskoj Mitrovici proizvodi obuću za velike svetske brendove kao što su "Prada", "Valentino Garavani", "Louis Vuitton", "Dior", "Louboutin" i drugi. Od 2009. godine "Insert" nastupa i sa sopstvenim brendovima "Antonella Rossi" i "Carlo Gaugin" koji se mogu naći u svim "Shoestar" prodavnicama u Srbiji, ali i u zemljama regiona i Belorusiji.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.