NavMenu

MTS na Adi Ciganliji započeo akciju "3G karavan"

Izvor: Tanjug Sreda, 04.07.2007. 09:37
Komentari
Podeli

Mobilna telefonija Srbije (MTS) pokrenula je juče (3. jul 2007. godine) akciju "3G karavan" koja će posetiocima Ade Ciganlije do kraja jula ponuditi više sadržaja u cilju upoznavanja sa 3G telefonima, mogućnostima i načinu njihovog korišćenja.

Direktor Sektora za marketing i prodaju, Jelena Stojanović, izjavila je da mreža treće generacije mobilne telefonije MTS, koja je puštena u rad krajem prošle godine, do sada ima više od 50.000 postpejd korisnika i oko 1.000 pripejd korisnika.

- Usluge 3G tehnolije dostupne su u 27 gradova u Srbiji, dok je u Beogradu tom mrežom pokriveno više od 70% teritorije - rekla je Stojanović i najavila da MTS planira da do kraja godine postavi još oko 200 novih 3G baznih stanica u Srbiji.

Stojanović je dodala da će posle beogradske Ade Ciganlije, akcija biti organizovana u više gradova Srbije u kojima je ta mreža dostupna.

Tokom trajanja akcije, Beograđanima će na Adi Ciganliji (pored tobogana) biti na raspolaganju 3G portali. U "3G showroomu" biće demonstrirane mogućnosti 3G mobilne telefonije i usluge treće generacije MTS, kao što su video pozivi, uživo praćenje stanja na važnim saobraćajnicama, gledanje TV programa i drugih multimedijalnih sadržaja.

U popodnevnim satima svakog radnog dana posetioce "3G šatora MTS" očekuje takmičenje u poznavanju 3G tehnologije i mobilnih aparata, potom kviz i takmičenje u "šutiranju trojki".

- Pobednike očekuju trofeji i nagrade - rekla je Stojanović i najavila da će subotom MTS na Adi Ciganliji organizovati koncerte poznatih izvođača, među kojima su Aleksandra Radović, "Neverne bebe", "Flamingosi" i Tanja Jovićević.

MTS "3G karavan" nedeljom će omogućiti video pozive i razgovore preko 3G mreže sa poznatim ličnostima, kojima će posetioci moći da postavljaju pitanja i uživo razgovaraju.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.04.2024.  |  Finansije, IT, Telekomunikacije

Narodna banka Srbije i Rakuten Viber razgovaraju o mogućnostima saradnje u oblasti instant plaćanja

Guverner Narodne banke Srbije Jorgovanka Tabaković sastala se s predstavnicima kompanije Rakuten Viber (Vajber) radi razmatranja saradnje čiji bi rezultat bilo povezivanje funkcionalnosti ove aplikacije i servisa IPS NBS sistema, na korist svih građana Republike Srbije. Sistem za instant plaćanja (IPS NBS sistem) uveden je 2018. godine, prvi u regionu i među prvima u svetu. - Danas više od četiri miliona korisnika aplikacija mobilnog

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.