Izvor: Tanjug | Sreda, 04.07.2007.| 09:37
Izdvojite članak Odštampajte vest

MTS na Adi Ciganliji započeo akciju "3G karavan"

Mobilna telefonija Srbije (MTS) pokrenula je juče (3. jul 2007. godine) akciju "3G karavan" koja će posetiocima Ade Ciganlije do kraja jula ponuditi više sadržaja u cilju upoznavanja sa 3G telefonima, mogućnostima i načinu njihovog korišćenja.

Direktor Sektora za marketing i prodaju, Jelena Stojanović, izjavila je da mreža treće generacije mobilne telefonije MTS, koja je puštena u rad krajem prošle godine, do sada ima više od 50.000 postpejd korisnika i oko 1.000 pripejd korisnika.

- Usluge 3G tehnolije dostupne su u 27 gradova u Srbiji, dok je u Beogradu tom mrežom pokriveno više od 70% teritorije - rekla je Stojanović i najavila da MTS planira da do kraja godine postavi još oko 200 novih 3G baznih stanica u Srbiji.

Stojanović je dodala da će posle beogradske Ade Ciganlije, akcija biti organizovana u više gradova Srbije u kojima je ta mreža dostupna.

Tokom trajanja akcije, Beograđanima će na Adi Ciganliji (pored tobogana) biti na raspolaganju 3G portali. U "3G showroomu" biće demonstrirane mogućnosti 3G mobilne telefonije i usluge treće generacije MTS, kao što su video pozivi, uživo praćenje stanja na važnim saobraćajnicama, gledanje TV programa i drugih multimedijalnih sadržaja.

U popodnevnim satima svakog radnog dana posetioce "3G šatora MTS" očekuje takmičenje u poznavanju 3G tehnologije i mobilnih aparata, potom kviz i takmičenje u "šutiranju trojki".

- Pobednike očekuju trofeji i nagrade - rekla je Stojanović i najavila da će subotom MTS na Adi Ciganliji organizovati koncerte poznatih izvođača, među kojima su Aleksandra Radović, "Neverne bebe", "Flamingosi" i Tanja Jovićević.

MTS "3G karavan" nedeljom će omogućiti video pozive i razgovore preko 3G mreže sa poznatim ličnostima, kojima će posetioci moći da postavljaju pitanja i uživo razgovaraju.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.