Izvor: eKapija | Nedelja, 17.05.2015.| 15:39
Izdvojite članak Odštampajte vest

Prodavnica-kafe "Pretty Ballerinas Kafica" otvorena na Dorćolu

"Pretty Ballerinas Kafica", Dorćol
Kafe - prodavnica pod imenom "Pretty Ballerinas Kafica" otvorena je u subotu, 16. maja 2015. u Beogradu,saopštili su iz ove firme.

Ovo je prva kafić - prodavnica pomenutog brenda na Balkanu, a lokacija je izabrana nakon što je tim "Pretty Ballerinas" posetio Beograd i, kako kažu, zaljubio se u bogatu café tradiciju, njegove neverovatne ljude i oduševio se atmosferom koja vlada gradom.

Prodavnica je uređena u prepoznatljivom stilu "Pretty Ballerinas" - kao sićušna bombonjera, sa neobičnim i interesantnim detaljima, odnosno stilom koji je napravio "Pretty Ballerinas" prodavnice popularnim i prepoznatljivim širom planete.

"Pretty Ballerinas" je mlad brend sa dugom tradicijom - ista porodica, iz istog mediteranskog mesta izrađuje cipele još od davne 1918. godine, kada je počela sa kreiranjem i proizvodnjom baletanki za profesionalne balerine. Svaki "Pretty Ballerinas" kalup nosi ime filmske ili muzičke zvezde kako bi olakšao damama da zapamte koji im kalup baletanki najviše odgovara. Miks ženstvene roze, seksi leopard, elegantne crne i luksuzno zlatne su četiri elementa po kojima je ovaj brend prepoznatljiv.

"Pretty Ballerinas" brend ima 80 prodavnica širom sveta u najprestižnijim modnim centrima kao što su Milano, London, Pariz, Njujork, Beverli Hils, Tokio i Hong Kong, ali i u mnogim drugim velikim gradovima širom planete.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.