Izvor: eKapija | Četvrtak, 07.05.2015.| 10:27
Izdvojite članak Odštampajte vest

NLP Institut daje stipendije za programe "Coaching Akademija" i "NLP Business Practitioner"

NLP Institut
NLP Institut, po prvi put ove godine, dodeljuje stipendije za međunarodno akreditovanu "Coaching Akademiju" i program "NLP Business Practitioner".

Za "Couching Akademiju" biće dodeljene 2 pune stipendije u iznosi od 890 EUR i dve delimične, od po 445 EUR. Coaching Akademija namenjena je onima koji žele da steknu savremena znanja i veštine coaching-a primenljive i u svojstvu podrške timu ili pojedincu. Uslovi za kandidate podrazumevaju da imaju završen fakultet, zatim najmanje godinu dana radnog iskustva u HR oblasti razvoja ljudi, kao i znanje engleskog. Prijave traju do sutra, 8. maja, a selekcija kandidata biće održana u ponedeljak, 11. maja.

Za letnji intenzivan program "NLP Business Practitioner" prijave traju do 10. juna 2015. godine, a finalna selekcija je zakazana za 20. jun. Organizator kaže da od ovog programa možete da očekujete "da budete veštiji u čitanju neverbalne komunikacije, da efikasno i sa sigurnošću komunicirate na bilo kom nivou, koristite jezik uticajnije i generalno imate više samopouzdanja." Uslovi podrazumevaju da kandidati imaju završen fakultet, znanje engleskog jezika i najmanje godinu dana radnog iskustva na pozicijama Junior ili Middle Manager. Za ovaj program biće dodeljene 2 pune stipendije od 1147 EUR i dve delimične u iznosu od 573 EUR.

Kandidati se prijavljuju na e-mail adresu milana@nlpinstitut.com.

Više informacija o konkursu, programima i institutu možete pronaći OVDE.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.