NavMenu

Kolektivno učešće italijanskih firmi na sajmu poljoprivrede u Novom Sadu

Izvor: eKapija Sreda, 06.05.2015. 08:19
Komentari
Podeli
Italijanska agencija za spoljnu trgovinu, odeljenje Ambasade Italije za promociju privredne saradnje organizuje zvaničnu kolektivnu italijansku izložbu u hali 1 na 82. Međunarodnom sajmu poljoprivrede koji se održava u Novom Sadu od 9. do 15. maja.

Kako je saopšteno, ovo je treće uzastopno učešće Italije na ovoj manifestaciji, vodećem događaju u oblasti agrobiznisa ne samo u Srbiji već i u celom regionu, na kojem je do sada kroz kolektivne izložbe u organizaciji Agencije ICE predstavljeno više od 70 italijanskih firmi, uključujući i ovogodišnje izlagače.

Kao zemlja prijatelj 82. Međunarodnog sajma poljoprivrede, Italija, evropski lider u proizvodnji tehnologija i opreme, predstaviće svoja tehnološka dostignuća u domenu poljoprivredne mehanizacije i mašina za prehrambenu industriju.


U okviru italijanske kolektivne izložbe u hali 1, izlagaće italijanske firme iz oblasti proizvodnje mašina i opreme za poljoprivredu, postrojenja za mlekarsku, mesnu i prehrambenu industriju, sistema za tretiranje voća i povrća posle berbe, sistema i opreme za navodnjavanje, a svoje proizvode će ponuditi i proizvođači sadnica voća.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Agro, Finansije

Kompanija Gebi novi vlasnik nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinka - U planu investicije i ulazak na tržište maloprodaje pšeničnog brašna i testa

Kompanija Gebi iz Čantavira otkupila je zaštitni znak, mlinove, silose i fabriku testa nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinke iz Subotice. Kako je za RTV rečeno u ovoj kompaniji, koja se prvenstveno bavi proizvodnjom stočne hrane i agrokooperacijom, planiraju modernizaciju ovih pogona i ponovno osvajanje tržišta brašna i testa pod brendom "Fidelinka 1868". Nekada su silosi u Aleksandrovu, predgrađu Subotice, bili sinonim za kvalitet i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.