NavMenu

Za adaptaciju KBC "Dragiša Mišović" 9,5 miliona dinara

Izvor: Tanjug Sreda, 27.06.2007. 08:42
Komentari
Podeli

Gradski sekretar za zdravstvo, Snežana Stevanović, izjavila je da će za investiciono održavanje šest objekata KBC "Dr Dragiša Mišović - Dedinje" iz gradskog budžeta biti izdvojeno 9,5 miliona dinara, saopštila je Služba za informisanje grada Beograda.

- Osim ulaganja u domove zdravlja, do kraja godine u ovu zdravstvenu ustanovu biće uloženo još oko 200 miliona dinara, a rezultat ovakvog ulaganja biće kvalitetnija uloga i smeštaj pacijenata u tim bolnicama - rekla je ona.


Stevanović je dodala da će za adaptaciju prostora za smeštaj dva uređaja za uništavanje i sterilizaciju infektivnog otpada u krugu bivše Železničke bolnice u Bulevaru kneza Aleksandra 64 i u krugu KBC "Dr. Dragiša Mišović - Dedinje" biti izdvojeno oko 2,5 miliona dinara.

Radovi će se izvoditi i na Internom odeljenju u zgradi Klinike za hirurgiju, na rekonstrukciji objekta B Centra za urologiju, sanaciji prostorija za smeštaj umrlih i kotlarnicama.

Stevanović je podsetila da će u svih 27 zdravstvenih ustanova u gradu biti uloženo oko milijardu dinara, od čega 600 miliona za investiciono održavanje, a 400 miliona u opremu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

17.09.2024.  |  Građevina

RGZ: Ministar Vesić godinama pokušava da izazove ozbiljan poremećaj u radu katastra

Republički geodetski zavod ocenio je da "ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić svojim dugogodišnjim nečinjenjem direktno krši zakon i pokušava da izazove ozbiljan poremećaj u radu Republičkog geodetskog zavoda". - Uprkos našim upozorenjima, ministar je u dva mandata ignorisao svoje zakonske obaveze i time jasno pokazao nameru da destabilizuje ovu važnu instituciju - navodi se u saopštenju RGZ. Dodaje se

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.