NavMenu

"Confezioni Andrea Serbia" zapošljava 150 radnika

Izvor: Tanjug Nedelja, 03.05.2015. 13:38
Komentari
Podeli
Fabrici italijanske Kompanije "Confezioni Andrea Serbia" za proizvodnju automobilskih cerada u Jagodini potrebno je 150 radnika raznih profila.

Kako je rekao Tanjugu direktor te fabrike Darko Kitić, sada je zaposleno 750 radnika i još 100 je na obuci, što je oko 350 radnika više nego što je ugovorom sa državom ta fabrika imala obavezu da zaposli.

- Otvaramo još jednu fabriku "Confezioni Andrea Serbia", tenološki centar na 14.000 kvadratnih metara, gde ćemo zaposliti još 250 radnika raznih struka i na kraju ćemo imati 1.100 radnika, možda i više / istakao je Kitić.

On je dodao da je ova fabrika u Jagodini trenutno najbolja među devet u sastavu Kompanije "Confezioni Andrea" u svetu, za samo nešto više od godinu dana rada.

- Naše učešće u proizvodnji automobilskih cerada u svetu je sada 50% - rekao je Kitić. - Mlada smo fabrika, otvorena u martu 2013. godine, krenuli smo od nule i svake godine dižemo proizvodnju za 50%, dodao je on i istakao da je to "zasluga naših radnika".


Radimo za "Fiat", "Audi", "Volkswagen", BMW, "Porsche", "Formulu 1", pratimo zahteve kupaca, autoindustrije, koliko nam poruče toliko prizvedemo, istakao je on.

Čekamo javni poziv od drzave da apliciramo za nove investicije, zaključio je Kitić.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Finansije

Kompanija Miodraga Kostića Agri Europe Cyprus želi da kupi 17% u Addiko banci

Kompanija srpskog biznismena Miodraga Kostića Agri Europe Cyprus Ltd. želi da kupi manjinski deo u Addiko banci, čije je sedište u Beču, i koja se specijalizovala za "retail" bankarstvo. Kostić nastoji da uveća svoj udeo na bankarskom tržištu Evrope, piše Bloomberg. Agri Europe je tražio da otkupi udeo od oko 17% u Addiko banci preko javne ponude za preuzimanje akcija, pokazuju podaci iz ponude u koju je Bloomberg imao uvid. S druge

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.