NavMenu

Na Međunarodnom sajmu o obnovljivim izvorima energije učestvovalo 60 izlagača iz 12 zemalja

Izvor: eKapija Četvrtak, 30.04.2015. 14:54
Komentari
Podeli
Na drugom Međunarodnom sajmu o obnovljivim izvorima energije i energetskoj efikasnosti koji je održan 22. i 23. aprila 2015. godine u Belexpocentru u Beogradu, na 1600 m2 bilo je 60 izlagača iz 12 evropskih zemalja, a registrovano je preko 2000 posetilaca, saopštili su iz kompanije "REECO SRB" koja je organizator sajma. Više od 300 učesnika prisustvovalo je konferenciji korporacije "General Electric", "Alterenergy seminaru" i B2B sastancima i radionici GIZ-a - "Sagorevanje slame", koja je realizovana u toku dva dana manifestacije.

Tokom dva dana trajanja "Renexpo Western Balkans" sajma OIE i EE, kako je saopšteno, poslovni susreti izlagača i investitora rezultirali su mnoštvom započetih kontakata u cilju buduće saradnje.

Na Sajmu je predstavljeno više od 100 aktuelnih projekata investitorima iz cele Evrope koji investiraju u objekte na energiju vetra, vode, PV, geotermalnu energiju, biogas i energiju iz biomase. Predstavljeno je mnoštvo projekata iz energetske efikasnosti u zgradama i javnoj rasveti. Prvi put u Srbiji postrojenja za reciklažu su našla poslovna podudaranja, navodi se u saopštenju.

U okviru Open Forum-a predstavljeni su PPP-Projekti od strane ESCO stručnjaka u Srbiji, a predstavljali su ih pripadnici Ministarstva rudarstva i energetike Republike Srbije, JKP "Stambeno", "Sun Energy Balkan", GGE i advokatska kancelarija "Tasić".

Komentari
Vaš komentar

Top priče

13.04.2024.  |  Finansije

Srbija i Crna Gora blagovremeno da potpišu sporazum o otvaranju graničnih prelaza sa tačkom spajanja u Boljarima

Potrebno je preduzeti aktivnosti u cilju blagovremenog potpisivanja sporazuma o otvaranju graničnih prelaza ili zajedničkog graničnog prelaza na budućem auto-putu, sa tačkom spajanja u Boljarima, između pograničnih opština Sjenica i Bijelo Polje. To je saopšteno na sastanku koji je održan u Ministarstvu unutrašnjih poslova Crne Gore. To je drugi sastanak Mješovite crnogorsko–srpske komisije za praćenje sprovođenja sporazuma

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.