NavMenu

Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća u Beogradu od 11. do 15. maja

Izvor: eKapija Četvrtak, 30.04.2015. 13:25
Komentari
Podeli
Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća biće održan od 11. do 15. maja 2015. godine na Beogradskom sajmu, saopštili su organizatori.

Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća, koji se održava pod sloganom "Korak u budućnost", najstariji je, najveći i najreprezentativniji sajam tog profila u ovom delu Evrope.

Više od 500 domaćih i stranih, direktnih i indirektnih izlagača i drugih učesnika iz dvadesetak zemalja predstaviće savremene tehnologije i inovativne proizvode i projekte iz oblasti elektroenergetike, elektronike, automatizacije, robotike, telekomunikacija, procesne tehnike, logistike, materijala, energetske efikasnosti, alternativnih i obnovljivih izvora enerije, IKT-a, korporativnog softvera i drugo. Pored izlagačkog, obezbeđen je i izuzetno bogat stručni prateći program.

Poseban pečat ovogodišnjem Sajmu tehnike daće i međudržavna poslovna konferencija posvećena unapređenju ekonomske saradnje Srbije i Italije u domenu razvoja i primene novih proizvodnih tehnologija, posebno mehatronike, robotike i industrijske automatizacije, sa težištem na održivoj "fabrici za budućnost", a uz učešće najrelevantnijih organizacija i asocijacija dveju zemalja u ovom sektoru.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.