NavMenu

Otvorene prve Samouslužne bankarske zone 24/7 u Srbiji

Izvor: eKapija Sreda, 29.04.2015. 10:23
Komentari
Podeli
Prva Samouslužna bankarska zona 24/7 u Srbiji počela je da radi tokom aprila meseca 2015. godine, te je klijentima omogućen pristup bankarskim uslugama 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji, saopštili su iz ProCredit banke, koja planira da investira preko 3 mil EUR do kraja godine, otvarajući više od 30 novih samouslužnih zona širom mreže.

Od sada će pravna lica i preduzetnici moći da predaju svoje pazare kad god to njima odgovara, u bilo koje doba dana i noći, gde će im na raspolaganju biti depozitni sef i bankomati na kojima je moguća uplata novca. Takođe, klijenti će moći u okviru zone da predaju naloge za prenos, odštampaju dnevni izvod, uplate naknadu banci, kao i druge usluge. Fizička lica od sada mogu da uplate i podignu dinare ili evre sa tekućih računa i računa štednje, vrše transfer između računa, kupe ili prodaju devize, kao i da plaćaju svoje mesečne račune. Za korišćenje svih terminala u zonama, dovoljna je samo platna kartica ProCredit banke.

Borislav Kostadinov, predsednik Upravnog odbora ProCredit banke u Srbiji, istakao je podršku ProCredit Holdinga, nemačkog akcionara banke.

- Stara izreka koja se provlači kroz rečenice mnogih poslovnih ljudi širom sveta kaže da je vreme novac. Ekspanzija zone 24/7 širom ProCredit grupe, omogućava kompletnu podršku za transakciono bankarstvo i ostavlja više prostora za sve savetodavne usluge. Posebno bih istakao i pozitivno iskustvo sa poljoprivrednicima, koji su brzo uvideli da im je jednostavnije da dođu u zonu i završe svoje transakcije kada god to njima odgovara, a da sa druge strane nezavisno upravljaju svojim vremenom koje žele prvenstveno da provode u svom gazdinstvu, a ne u redovima banaka - rekao je Borislav Kostadinov.


Samouslužne zone 24/7 omogućavaju osnovne bankarske transakcije koje klijenti mogu da obave brzo i bez čekanja u redu i to pod povoljnijim uslovima, dok su im savetnici tokom radnog vremena ekspoziture na raspolaganju za sve savetodavne usluge.

Samouslužne zone su do sada otvorene u okviru ekspozitura u Bulevaru Milutina Milankovića 17 i Bulevaru despota Stefana 68c u Beogradu, na Trgu Jovana Sarića 4b u Kraljevu, kao i u Bulevaru oslobođenja 73 u Leskovcu, a do kraja aprila predviđeno je otvaranje još tri zone u Loznici, Subotici i Užicu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.