NavMenu

Ekološkim vozilom "Segway", DHL dostavlja pošiljke u centru grada

Izvor: Tanjug Petak, 22.06.2007. 14:56
Komentari
Podeli

Kompanija "DHL International" Beograd predstavila je ekološko dostavno vozilo - "Segway", kojim će u užem centru grada dostavljati pošiljke.

Direktor prodaje DHL, Nemanja Veselinović, istakao je da kompanija, koristeći "Segway" doprinosi zdravijoj životnoj sredini Beograđana i daje primer drugim odgovornim firmama da ih slede na tom putu.

- Kompanija ulaže u nova tehnološka rešenja, povećavajući broj vozila koja koriste alternativna goriva - dodao je on.

-"Segway", koji košta 7.000 EUR, nečujno je vozilo na dva točka, radi na baterije i ne zagađuje okolinu štetnim izduvnim gasovima - objasnio je predstavnik firme "Farma plus", Nemanja Stojilović.

Jednim punjenjem, koje traje 11 do 12 sati, Segway može da pređe oko 50 km maksimalnom brzinom od 23,7 km na čas. Maksimalna težina koju to ekološko vozilo može da izdrži je 118 kg.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.