NavMenu

Dejan Jovanović novi direktor Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća i preduzetništva

Izvor: eKapija Petak, 22.06.2007. 14:11
Komentari
Podeli

Dejan JovanovićDejan Jovanović

Dejan Jovanović, diplomirani ekonomista, specijalista u oblasti tranzicije i rekonstrukcije u privredi, imenovan je odlukom Vlade Srbije za novog direktora Republičke agencije za razvoj malih i srednjih preduzeća i preduzetništva.

Jedan od primarnih zadataka novoimenovanog direktora Republičke agencije za razvoj MSPP, kao sastavnog dela Ministarstva ekonomije i regionalnog razvoja, biće iniciranje mera za podsticanje osnivanja novih malih i srednjih preduzeća u Srbiji, a kroz jačanje kapaciteta mreže za pružanje usluga preduzetnicima novih projekata, konsalting usluga kao i edukacije nezaposlenih.

Akcenat Agencije kao institucije koja koordinira republičkom mrežom regionalnih agencija i centara, u narednom periodu biće povezivanje nefinansijske i finansijske podrške preduzetnicima u dobijanju podsticajnih kredita iz Programa za podsticanje zapošljavanja i privrednog razvoja uz podršku Fonda za razvoj Republike Srbije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

28.03.2024.  |  Agro, Finansije

Kompanija Gebi novi vlasnik nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinka - U planu investicije i ulazak na tržište maloprodaje pšeničnog brašna i testa

Kompanija Gebi iz Čantavira otkupila je zaštitni znak, mlinove, silose i fabriku testa nekadašnjeg mlinskog giganta Fidelinke iz Subotice. Kako je za RTV rečeno u ovoj kompaniji, koja se prvenstveno bavi proizvodnjom stočne hrane i agrokooperacijom, planiraju modernizaciju ovih pogona i ponovno osvajanje tržišta brašna i testa pod brendom "Fidelinka 1868". Nekada su silosi u Aleksandrovu, predgrađu Subotice, bili sinonim za kvalitet i

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.