NavMenu

Kreće druga faza izgradnje gasovoda u Leskovcu - "Yugorosgaz" prvi dobio građevinsku dozvolu po novom zakonu

Izvor: Tanjug Petak, 24.04.2015. 12:11
Komentari
Podeli

Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture saopštilo je da je u četvrtak (23. aprila 2015. godine) kompaniji "Yugorosgaz" izdalo građevinsku dozvolu za izgradnju druge faze gasovoda u Leskovcu, što je, kako se dodaje, prva dozvola izdata po novom Zakonu o planiranju i izgradnji.

Kako se navodi, građevinska dozvola prva je koja je izdata u postupku objedinjene procedure i to "u roku od samo pet dana".

- U postupku izdavanja dozvole, u potpunosti su ispoštovani svi rokovi, što je još jedna potvrda uspešne primene Zakona o planiranju i izgradnji i njegovog velikog značaja za ukupno poboljšanje poslovnog ambijenta u Srbiji - stoji u saopštenju ministarstva.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Saobraćaj

Jovanović: Razmotriti kupovinu Siemens tramvaja proizvedenih u Kragujevcu za GSP Beograd

Gradska vlast u Beogradu treba da razmotri kupovinu tramvaja od kompanije Simens (Siemens), koji se proizvode u Kragujevcu, ukazao je direktor Centra za lokalnu samoupravu (CLS) Nikola Jovanović. Jovanović je u pisanoj izjavi podsetio da je pre tri godine tadašnji zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić najavio mogućnost kupovine Simens tramvaja koji se proizvode u Kragujevcu, za potrebe beogradskog GSP-a. - Kako su ovi tramvaji bili u

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.