Izvor: eKapija | Ponedeljak, 20.04.2015.| 11:08
Izdvojite članak Odštampajte vest

Pri kraju radovi na uređenju mesne pijace u Beški

Inđija (Foto: indjija.net)
Javno komunalno preduzeće "Komunalac" preuzelo je u januaru rukovođenje nad mesnom pijacom u Beški. Za to vreme, usledilo je kompletno uređenje tog prostora, kako bi se nesmetano odvijala prodaja, objavljeno je na gradskom sajtu Inđije.

Tezge su ofarbane, zaštićene od korozije i numerisane. Direktor "Komunalca" Slavko Puvača kaže da je zakupljeno više od 30 tezgi na zelenoj pijaci, što jasno govori kolika je zainteresovanost zakupaca. Osim toga, radi se na uređenju 20-ak tezgi namenjenih za robnu pijacu. Ukoliko bude potrebe, "Komunalac" će obezbediti dodatne tezge, kazao je Puvača.

Nadležni iz "Komunalca" su obišli sve mesne zajednice, ali za sada, prema rečima direktora tog preduzeća, nema potrebe za preuzimanjem mesnih pijaca u ostalim naseljenim mestima opštine zbog trenutnog manjeg obima prodaje.

Ono što predstoji u narednom periodu je reševanje problema sa vlasnicima kamionima koji vrše prodaju u pretpijačnom prostoru, kao i na parkingu u neposrednoj blizini mesne pijace u Beški, gde nije dozvoljena prodaja. I za njih je predviđen prostor za prodaju u okviru mesne pijace, koji će moći da koriste samo u određeno vreme odnosno pijačnim danom.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.