NavMenu

Muzički festival "Uranak" od 30. aprila do 3. maja na Srebrnom jezeru

Izvor: eKapija Sreda, 15.04.2015. 11:26
Komentari
Podeli
Drugi po redu "Uranak", muzički festival i najveće prvomajsko party putovanje u Srbiji, održaće se od 30. aprila do 3. maja na Srebrnom jezeru, najavili su organizatori. Program za sve muzičke ukuse ove godine širi se na dva stejdža da izađe u susret raznovrsnim muzičkim ukusima i ponudi najbolju zabavu za mlade u Srbiji u toku prvomajskih praznika.

Beso de Loco, DJ Gru, Who See i Željko Vasić nastupiće na Live stejdžu, dok će se na Urban stejdžu predstaviti domaće i inostrane DJ zvezde Kristijan Petrovski, Nemax Jackmill, Oakich, Tom Gepard, Tumalon...

Oko 3.000 posetilaca iz zemlje i regiona koliko se ove godine očekuje, uživaće kako u muzičkom programu tako i u dobro osmišljenoj i isplaniranoj zabavi koju su organizatori i ove godine pripremili tokom trajanja festivala.

- Želimo da pokažemo da se i u našoj zemlji mogu organizovati odlična prvomajska putovanja i provod za pamćenje, tako "Urankom" želimo da razvijemo još jedan festival kod nas koji će privući domaće, ali i inostrane goste - kaže Ana Parčetić, PR menadžer "Uranka". Tokom četiri dana non-stop žurke i najbolje zabave u Srbiji, uživaćemo i u dobrom zvuku na bazenima i party krstarenju Dunavom preko dana.

Srebrno jezero kao jedno od naših najlepših izletišta je idealna lokacija za jedan ovakav događaj jer pored svih prirodnih lepota koje nudi, do destinacije se veoma brzo stiže iz gradskih centara Srbije navode organizatori, Puzzle Group i Go2 Travelling, organizacije posvećene omladinskom turizmu.

Uranak festival podržala je i opština Veliko Gradište.

Cena jedinstvene ulaznice za sve dane festivala je 1500 dinara, prilagođena je domaćem mladom gostu u nameri da što veći broj mladih može da uživa u festivalu i upozna turističke lepote Srbije, ističu organizatori.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.