Izvor: eKapija | Sreda, 15.04.2015.| 11:26
Izdvojite članak Odštampajte vest

Muzički festival "Uranak" od 30. aprila do 3. maja na Srebrnom jezeru

Drugi po redu "Uranak", muzički festival i najveće prvomajsko party putovanje u Srbiji, održaće se od 30. aprila do 3. maja na Srebrnom jezeru, najavili su organizatori. Program za sve muzičke ukuse ove godine širi se na dva stejdža da izađe u susret raznovrsnim muzičkim ukusima i ponudi najbolju zabavu za mlade u Srbiji u toku prvomajskih praznika.

Beso de Loco, DJ Gru, Who See i Željko Vasić nastupiće na Live stejdžu, dok će se na Urban stejdžu predstaviti domaće i inostrane DJ zvezde Kristijan Petrovski, Nemax Jackmill, Oakich, Tom Gepard, Tumalon...

Oko 3.000 posetilaca iz zemlje i regiona koliko se ove godine očekuje, uživaće kako u muzičkom programu tako i u dobro osmišljenoj i isplaniranoj zabavi koju su organizatori i ove godine pripremili tokom trajanja festivala.

- Želimo da pokažemo da se i u našoj zemlji mogu organizovati odlična prvomajska putovanja i provod za pamćenje, tako "Urankom" želimo da razvijemo još jedan festival kod nas koji će privući domaće, ali i inostrane goste - kaže Ana Parčetić, PR menadžer "Uranka". Tokom četiri dana non-stop žurke i najbolje zabave u Srbiji, uživaćemo i u dobrom zvuku na bazenima i party krstarenju Dunavom preko dana.

Srebrno jezero kao jedno od naših najlepših izletišta je idealna lokacija za jedan ovakav događaj jer pored svih prirodnih lepota koje nudi, do destinacije se veoma brzo stiže iz gradskih centara Srbije navode organizatori, Puzzle Group i Go2 Travelling, organizacije posvećene omladinskom turizmu.

Uranak festival podržala je i opština Veliko Gradište.

Cena jedinstvene ulaznice za sve dane festivala je 1500 dinara, prilagođena je domaćem mladom gostu u nameri da što veći broj mladih može da uživa u festivalu i upozna turističke lepote Srbije, ističu organizatori.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.