Izvor: eKapija | Utorak, 14.04.2015.| 10:10
Izdvojite članak Odštampajte vest

Dečiji sajam od 24. do 26. aprila u Beogradu

Jedna od najlepših manifestacija namenjenih deci i roditeljima, Dečiji sajam održaće se od 24. do 26. aprila u hali 3 Beogradskog sajma. Ceremonijom koju će prirediti "Pinjata Shop" u saradnji sa generalnim sponzorom, kompanijom "Jaffa", zvanično će početi petnaesti Dečiji sajam.

Tokom ova tri dana mališani će uživati u raznovrsnom programu na bini i sportskom terenu, velikom broju nagradnih igara i takmičenja, druženju sa animatorima i likovima iz crtanih filmova.

Prošlu manifestaciju posetilo je više od 30 hiljada ljudi, a svoje proizvode predstavilo je 108 izlagača.

Ulaz na Dečiji sajam je besplatan.

U susret Dečijem sajmu biće održana manifestacija koja najavljuje sam događaj. Samo odabrani izlagači će učestvovati na predsajamskoj manifestaciji u tržnom centru "Delta City" u nedelju, 19. aprila u centralnom holu, u trajanju od 10 do 20 časova. Organizovan je specijalan program, prilagođen mališanima uz mnoga iznenađenja, a organizatori očekuju dobru zabavu i atmosferu. "Pinjata Shop" je odabran da izloži svoje proizvode na promotivnom štandu, a biće priređen i specijalan program za mališane sa puno iznenađenja, navodi se u saopštenju ove firme.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.