Izvor: eKapija | Ponedeljak, 06.04.2015.| 13:10
Izdvojite članak Odštampajte vest

Inđija imenovala direktore JKP "Vodovod i kanalizacija" i Kulturnog centra

Inđija (Foto: indjija.net)
Odbornici Skupštine opštine Inđija su imenovali Dragana Došena na mesto direktora JKP "Vodovod i kanalizacija" i Sašu Milivojevića na mesto direktora Kulturnog centra Inđija, prenosi opštinski portal Inđije.

Imenovanje oba direktora prošlo je kroz javne i zakonom određene procedure, a usledilo je nakon njihovog isteka mandata.

- Došen Dragan je u proteklih šest meseci, koliko mu je trajao mandat vršioca dužnosti direktora "Vodovoda" stekao naše poverenje i danas su ga odbornici većinom glasova imenovali na funkciju direktora na mandat od četiri godine. On je sa svojim stručnim timom uspeo da razreši veliki problem povećane koncentracije nitrita u vodi u našem gradu, zbog čega danas sve redovne analize ukazuju da imamo sanitarno ispravnu vodu - izjavio je Petar Filipović, predsednik Opštine Inđija.

Predsednik Filipović je dalje istakao da Dragan Došen i njegov tim dalje rade na servisiranju postrojenja za preradu vode i stavljanja u njegovu funkciju i podsetio da je izgradnja vodovodne mreže u Čortanovcima u toku, te da se sprovode i druge procedure i radovi u cilju boljeg i kvalitetnijeg vodosnabdevanja u celoj opštini, poput izgradnje novih bunara.

Odbornici SO Inđija su takođe imenovali i Sašu Milivojevića na funkciju direktora Kulturnog centra Inđija.

- Imenovanje Saše Milivojevića je prošlo kroz iste zakonske procedure kao u slučaju Dragana Došena. Smatramo da je Kulturni centar u prethodnom periodu radio vrlo dobro, zbog čega su odbornici ponovo dali poverenje Saši Milivojeviću, i ja verujem da će naša ustanova kulture u narednom periodu raditi još bolje - izjavio je predsednik opštine Inđija.

Saši Milivojeviću, imenovanjem na mesto direktora Kulturnog centra, takođe je dat mandat na četiri godine.

Na 27. sednici Skupštine opština Inđija našlo se još 11 tačaka dnevnog reda, a pored donošenja rešenja o izmenama statuta JKP "Komunalac", RTI, "Vodovod i kanalizacija" i Predškolske ustanove "Boško Buha", odbornici su usvojili Odluku o sakupljanju i odvođenju atmosferskih i površinskih voda i Odluku o obezbeđivanju javnog osvetljenja.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.