Izvor: eKapija | Četvrtak, 02.04.2015.| 13:28
Izdvojite članak Odštampajte vest

Postanite dobavljač nemačkih kompanija - B2B sastanci 9. juna u Minhenu

Pod pokroviteljstvom Ministarstva za ekonomiju i energetiku SR Nemačke (BMWi), a u okviru zajedničke organizacije Delegacije nemačke privrede u Srbiji i ostalih regionalnih ogranaka nemačke privrede (AHK), kao i nemačkog Udruženja za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku (BME e.V.), predstavljen je B2B projekat: Nemačka inicijativa za pronalaženje dobavljača u državama zapadnog Balkana.

Kako je saopštila Delegacija nemačke privrede u Srbiji, cilj projekta je da se u okviru jednodnevnog događaja koji će se održati 9. juna u Minhenu, u formatu B2B sastanaka, odabrane kompanije iz Srbije i ostalih država Zapadnog Balkana sastanu sa nemačkim firmama koje su zainteresovane za uspostavljanje poslovnih kontakata sa proizvođačima iz ovog regiona, tj. sa njihovim novim potencijalnim dobavljačima roba i usluga iz traženih delatnosti poslovanja kao što su: mašinogradnja, metaloprerađivačka industrija, proizvodnja komponenata za autoindustriju, elektroindustrija, hemijska industrija, prerada plastike i gume, proizvodnja ambalaže i druge.

Planirano je da oko 100 kompanija iz zemalja zapadnog Balkana prisustvuje ovom događaju, dok se sa nemačke strane očekuje prisustvo 20 preduzeća.

Finalni rok za dostavljanje prijava za sve zainteresovane kompanije je 24. april 2015. Dostavljene aplikacije svih zainteresovanih kompanija iz Zapadnog Balkana šaljemo nakon navedenog datuma u BME e.V. (Udruženje za upravljanje materijalima, uvoz i logistiku SR Nemačke) koje će dostaviti prijave nemačkim kompanijama na uvid a koje na kraju imaju poslednju reč što se tiče odabira firmi koje bi trebalo da se pojave na B2B događaju u Minhenu u junu ove godine.

Prijavni obrasci kao i profili nemačkih kompanija preko kojih se precizno navodi šta sve firma/ proizvođač iz regiona treba da ima u svom proizvodnom portfoliju kako bi se kvalifikovala za potencijalnu saradnju se nalaze na web stranici.

Za sva dodatna pitanja i informacije kontakt osoba je:

Milan Krstić
Delegacija nemačke privrede u Srbiji (AHK)
Topličin venac 19-21, 11000 Beograd
Tel.: 011/202 8010.
Fax: 011/ 303 4780.
E-mail: krstic@ahk.rs
Web: http://serbien.ahk.de
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.