NavMenu

"Wiener Staedtische" dobio "Guenter Geyer" nagradu za društvenu odgovornost

Izvor: eKapija Petak, 20.03.2015. 14:56
Komentari
Podeli
Sa događajaSa događaja
U konkurenciji oko 50 kompanija iz 25 zemalja sveta, "Wiener Staedtische osiguranje" Beograd je osvojilo drugu nagradu za društvenu odgovornost u visini od 30.000 EUR

Ova osiguravajuća kompanija je nagrađena za projekte "Sportski čas – Ispravi se!", "100 hrastova za 10 godina", kao i za saradnju sa NURDOR-om, Kolom Srpskih sestara i Domom za decu bez roditeljskog staranja "Drinka Pavlović".

"Wiener Staedtische osiguranje" planira da ovaj novac usmeri u nove projekte društvene odgovornosti u Srbiji.

Petu godinu zaredom "Guenter Geyer" nagradu na nivou "Vienna Insurance Group" dodeljuje glavni akcionar "Wiener Staedtische Versicherungsverein" da bi svoje članice podsetio na odgovornost prema svom okruženju i zajednici u kojoj žive i posluju.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  IT, Telekomunikacije

Telekom Srbija grupa i zvanično na nemačkom tržištu - MTEL Nemačka otvorila vrata svojih poslovnica

Telekom Srbija grupa nastavlja sa širenjem poslovanja u Evropi. Na svečanosti organizovanoj povodom otvaranja poslovnica u Menhengladbahu i Dizeldorfu, generalni direktor Telekoma Srbija, Vladimir Lučić i generalni direktor MTEL Nemačka, Stefan Božić, presecanjem vrpce simbolično su otvorili novo prodajno mesto kompanije MTEL Nemačka i na taj način označili još jedan značajan korak u širenju poslovanja ove kompanije na velikim

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.