NavMenu

Evropski PROGRES organizuje skup za građanke južnih opština - Kako do bespovratnih sredstava za pokretanje ženskog biznisa

Izvor: eKapija Utorak, 17.03.2015. 12:51
Komentari
Podeli
(Foto: narr.gov.rs)
Skup "Vreme za uspešne žene", koji organizuje Evropski PROGRES, zakazan za petak 27. mart 2015. godine, biće mesto na kom će zainteresovane buduće preduzetnice moći da dobiju informacije o bespovratnim sredstvima za pokretanje biznisa. Portal niškog Super radija prenosi da je ovaj sastanak namenjen građankama opština Aleksinac, Babušnica, Bela Palanka, Doljevac, Gadžin Han, Knjaževac, Merošina i Svrljig.

Sve zainteresovane kandidatkinje dobiće informacije o samom procesu koji počinje prijavljivanjem za program obuke u okviru koje će steći osnovna znanja za pripremu biznis planova. Nakon toga, kandidatkinje će moći da dostave predloge projekata i konkurišu na javnom pozivu za dodelu bespovratnih sredstava.

Na sesiji koja će se održati u Regionalnom centru za profesionalni razvoj zaposlenih u obrazovanju u Nišu predstaviće se i Kancelarija Ujedinjenih nacija za rodnu ravnopravnost i osnaživanje žena, kao i žene preduzetnice koje su već započele sopstveni biznis upravo dobijanjem bespovratnih sredstava.

Informativne sesije uvod su u niz aktivnosti koje će program Evropski PROGRES sprovesti od marta do jula, a nakon čega će biti izabrani najuspešniji projekti kojima će biti dodeljena bespovratna pomoć za najmanje 40 ideja u vlasništvu žena.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

06.05.2024.  |  Građevina

Šta sve kineske kompanije grade u Srbiji?

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić rekao je da postoji dosta prostora za nastavak saradnje sa kineskim partnerima i da se sa kineskim kompanijama gradi u oblasti drumskog i železničkog saobraćaja, obnavlja se i izgrađuje kanalizacija. Među najznačajnijim projektima Vesić izdvaja gradnju brze pruge do Subotice, koja će biti završena do novembra i za samo 80 minuta će moći da se stigne od Beograda do

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.