NavMenu

U Societe Generale banci krediti bez kamate na šest meseci

Izvor: eKapija Sreda, 11.03.2015. 13:16
Komentari
Podeli

Građanima koji do 31. maja prenesu zaradu na račun u Societe Generale banci na raspolaganju su gotovinski krediti u iznosu do 30.000 dinara na period do šest meseci bez kamate, kao i "masterata" i "visa gold" kartica bez troškova održavanja tokom pola godine, saopšteno je danas iz te banke.

Ukoliko žele da štede, novi klijenti tokom promotivnog perioda mogu da polože depozit u iznosu do 4.000 EUR na četiri meseca, uz nominalnu kamatnu stopu od četiri odsto godišnje.

Odabrani paket računa će koristiti besplatno tokom prva dva meseca, a nakon toga će i dalje imati mogućnost da ga koriste besplatno ili po umanjenoj ceni, ukoliko umesto gotovinom svakodnevne kupovine obavljaju debitnom karticom.

Stari klijenti koji u navedenom periodu počnu da koriste "masterata" ili "visa gold" karticu biće oslobođeni troškova održavanja tokom prvih šest meseci.

Član Izvršnog odbora Societe Generale banke, Pjer Bosk, kaže da je banka odlučila da i starim i novim klijentima omogući da tokom pola godine bez troška održavanja koriste dve najtraženije kartice iz ponude, "masteratu" i "visa gold".

"Masterata" korisnicima daje mogućnost da plaćaju na jednake rate bez kamate na više od hiljadu prodajnih mesta u Srbiji, dodao je Bosk.

"Visa gold" je prestižna kartica koja korisnicima obezbeđuje brojne popuste, mogućnost plaćanja na odloženo, čak i bez kamate, kao i zdravstveno putno osiguranje za korisnika i njegovu porodicu, što je odličan način da klijenti koji često putuju uštede vreme i novac koji bi potrošili na kupovinu polisa, naveo je Bosk.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.