NavMenu

Dan internet domena Srbije uživo i preko interneta

Izvor: eKapija Petak, 06.03.2015. 14:37
Komentari
Podeli

Više od 300 posetilaca prijavilo se za DIDS 2015 - Šestu godišnju konferenciju o razvoju interneta u svetu i na .RS i .SRB domenskim prostorima Srbije. Dan internet domena Srbije se ove godine održava 10. marta, u hotelu "Metropol Palace" u Beogradu, pod sloganom "U kom si internet filmu?", najavio je organizator Registar nacionalnog internet domena Srbije (RNIDS).

Svi koji ne mogu da budu posetioci uživo, program DIDS-a mogu da prate i preko Interneta, pre svega na sajtu na adresama dids.rs i dids.srb, preko sajta RNIDS-a, kao i na brojnim sajtovima medijskih pokrovitelja: LiveTV.rs, RTS, B92, Južne vesti, ITdogadjaji.com, MarketingITD.com, Netokracija i Radio "Laguna".

Internet prenos DIDS-a počinje u 10.00 i traje do 15.30, a pitanja za učesnike mogu da se postavljaju i putem Tvitera, uz hešteg #dids2015.

LINKOVI ZA INTERNET PRENOS:

www.dids.rs
www.rnids.rs/lat/video-striming
www.livetv.rs/live
www.rts.rs/page/tv/ci/live.html
www.b92.net/tehnopolis/dids2015


www.juznevesti.com/DIDS-2015-live-stream.sr.html
www.itdogadjaji.com/2015/02/27/dids-2015-u-kom-si-internet-filmu
www.marketingitd.com/dids-2015-prenos-uzivo
www.netokracija.rs/dids-video-stream-93351
www.radiolaguna.rs/najave/najava_dan_internet_domena_srbije_2015_-_live_prenos_laguna_radio_211.html

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Brojni auto-servisi ne rade više punjenje klima - Da li će građani imati gde da pripreme kola za leto i koliko će to da košta?

Građanima Srbije ovog leta biće teže da servisiraju klima uređaje u svojim automobilima. Razlog za to je što veliki broj auto-servisa obustavlja pružanje ove usluge, jer nemaju sertifikat na osnovu koga bi mogli nabavljati freon i proći inspekcijsku kontrolu. Naime, Ministarstvo zaštite životne sredine je još 2016. godine donelo uredbu da pravna lica i preduzetnici koji klimatizuju motorna vozila moraju imati Sertifikat B. Taj

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.