Izvor: Novosti | Subota, 02.06.2007.| 12:47

Sanja Tigrica otvorila Sajam erotike u Beogardu

Vrelo je u petak (1. jun 2007. godine) bilo pod kupolom hale tri Beogradskog sajma kada je počeo Treći međunarodni sajam erotike. Striptiz šou, go-go, vrele dens igračice, agresivne sado-mazo "fetiš kraljice", trbušni ples divljih "Amazonki", erotika "na izvol`te" i igranje do besvesti, zaštitni su znaci žurke koja će trajati u subotu i u nedelju.


Uz bljesak reflektora i sevanje bliceva fotoaparata, najatraktivnija srpska stiriptizeta Sanja Tigrica, otvorila je "seks paradu". Oko podijuma gužva, skandira se sa svih strana... Šou počinje plesnom tačkom. Bezobrazno je đuskala u crnom kožnom vešu. Izazivala je neodoljivim i lakim pokretima...Uskoro je ostala bez odeće..

Po svlačionici se šeta Nemica sa čiroki frizurom i naočarima. Odevena u crni kožni mantil, donji veš i čizme, uvežbava koreografiju. Spretno barata bičem. Pitamo je kako se zove i kako će se predstaviti na podijumu, a ona nam kaže:


- Meni je nadimak "Mis šest kremova". Naziv sve govori, zar ne? Volim sado-mazo, bičujem i vezujem... Zato sam kraljica boli i azijatskih emocija.


Pravu poslasticu za posetioce sajma priredila je tamnoputa Andreze, inače najveća zvezda erotskih klubova sa Ibice. Mešala je kukovima do poslednje kapi znoja. Vrelim plesom cepala je plavi veš sa šljokicama.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.