Izvor: eKapija | Ponedeljak, 02.03.2015.| 15:00
Izdvojite članak Odštampajte vest

"OSA Računarski inženjering" daje besplatne licence "Autodesk" softvera za obrazovne institucije

Kompanija "OSA Računarski inženjering" obezbedila je besplatne licence "Autodesk" softvera za sve akreditovane institucije, čija je osnovna delatnost srednje i visoko obrazovanje, saopšteno je iz te kompanije.

- Omogućavanjem besplatnog pristupa ovim alatima, današnjim srednjoškolcima, studentima i akademskim institucijama pomažemo da globalno znanje i veštine podignu na viši nivo - izjavio je Željko Tomić, generalni direktor kompanije "OSA Računarski inženjering".

Besplatne licence kompanija je predstavila u okviru sajamskog događaja "Nove tehnologije u obrazovanju", koji je održan 27. i 28. februara u Beogradu.

Svi zainteresovani mogu da pronađu potrebne informacije o dobijanju besplatnih edukativnih licenci na sledećem linku: http://goo.gl/12ureZ.

"Autodesk" je multinacionalna softverska korporacija koja proizvodi softvere za različite oblasti, poput arhitekture, inženjeringa, građevine, proizvodnje, medija i industrije zabave.

Kompanija "OSA računarski inženjering" postoji 25 godina i jedna je od vodećih na IT tržištu. Jedini je distributer "Autodesk" softvera na teritoriji Adriatik regije koja obuhvata zemlje bivše Jugoslavije i Albaniju i ovlašćeni je distributer vodećih svetskih kompanija u proizvodnji mašina za štampu i kovertiranje.

OSA je i jedan od pionira u oblasti sistema za upravljanje dokumentima u regionu. Razvoj softvera pod nazivom "UniDocs" počela je sredinom 90-ih, kada su odlučili da njihov softver bude komercijalno dostupan. Od tada, sistem se konstantno razvija, optimizuje i poboljšava u susret zahtevima klijenata, navedeno je u saopštenju.

Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.