NavMenu

Srpska kompanija "Intelligence" u svetskoj asocijaciji "tajnih kupaca"

Izvor: Tanjug Četvrtak, 26.02.2015. 18:05
Komentari
Podeli
(Foto: Ivana Vuksa)
Srpska kompanija "Intelligence" postala je u četvrtak (26. februara 2015. godine) član najprestižnije svetske asocijacije "tajnih kupaca" - "Mystery shopping", što će omogućiti da se i u našoj zemlji sprovode najpreciznija istraživanja tržišta.

"Intelligence" je za sada jedina srpska kompanija koja ima članstvo u asocijaciji MSPA (Mystery Shopping Providers Association), a u isto vreme je i korporativni član ESOMAR-a (krovne asocijacije za istraživanje tržišta i ponašanja potrošača na svetu).

Članstvo u MSPA će omogućiti da se i u Srbiji sprovedu "najpreciznija i najsofisticiranija istraživanja tržišta i ispitivanja ponašanja potrošača, što privredi obezbeđuje ključne informacije sa domaćeg i inostranog tržišta", saopštila je kompanija.

Zahvaljujući novom metodu merenja kvaliteta usluge, performansi i iskustva u kupovini, klijenti će na osnovu izveštaja "tajnih kupaca" imati mogućnost da sa jedne strane brzo i hitno reaguju ako je potrebno, a sa druge da donose dugoročne strateške odluke.

"Intelligence" je u saopštenju naveo da posao "tajnog kupca" zahteva obuku i preciznu pripremu, ali da je u isto vreme zabavan i zanimljiv.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.11.2023.  |  Energija, Finansije, IT, Telekomunikacije

Elektromreža Srbije menja obračun plata - Raspisan tender za izradu nove metodologije vrednovanja radnih mesta

Elektromreža Srbije raspisala je javnu nabavku za uslugu analize postojeće metodologije obračuna zarada. Potrebno je da firma koja bude izabrana na tenderu uradi analizu postojećeg vrednovanja radnih mesta i koeficijenata, kao i da izradi novu metodologiju vrednovanja radnih mesta i novu metodologiju koeficijenata. Nabavka, naime obuhvata tri faze. Prva podrazumeva analizu postojećih grupa poslova u EMS-u, kriterijuma za vrednovanje radnih

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.