NavMenu

Srpska kompanija "Intelligence" u svetskoj asocijaciji "tajnih kupaca"

Izvor: Tanjug Četvrtak, 26.02.2015. 18:05
Komentari
Podeli
(Foto: Ivana Vuksa)
Srpska kompanija "Intelligence" postala je u četvrtak (26. februara 2015. godine) član najprestižnije svetske asocijacije "tajnih kupaca" - "Mystery shopping", što će omogućiti da se i u našoj zemlji sprovode najpreciznija istraživanja tržišta.

"Intelligence" je za sada jedina srpska kompanija koja ima članstvo u asocijaciji MSPA (Mystery Shopping Providers Association), a u isto vreme je i korporativni član ESOMAR-a (krovne asocijacije za istraživanje tržišta i ponašanja potrošača na svetu).

Članstvo u MSPA će omogućiti da se i u Srbiji sprovedu "najpreciznija i najsofisticiranija istraživanja tržišta i ispitivanja ponašanja potrošača, što privredi obezbeđuje ključne informacije sa domaćeg i inostranog tržišta", saopštila je kompanija.

Zahvaljujući novom metodu merenja kvaliteta usluge, performansi i iskustva u kupovini, klijenti će na osnovu izveštaja "tajnih kupaca" imati mogućnost da sa jedne strane brzo i hitno reaguju ako je potrebno, a sa druge da donose dugoročne strateške odluke.

"Intelligence" je u saopštenju naveo da posao "tajnog kupca" zahteva obuku i preciznu pripremu, ali da je u isto vreme zabavan i zanimljiv.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.03.2024.  |  Vesti

Kako "očistiti" vazduh u glavnom gradu - Može li Beograd da sledi primer Varšave

Da se Beograd, zajedno sa Sarajevom, Skopljem i još nekim gradovima Zapadnog Balkana često nalazi na vrhu liste po aerozagađenju to više nije nikakva novost - Beograd je čas prvi, čas treći, čas 17. na ovoj listi, ali da je u prvih 20 gradova sveta često, to znaju svi koji redovnije prate Air quality izveštaje. Međutim, i jedan od gradova u Evropskoj uniji je takođe do ove sezone jesen/zima često bio u vrhu ove liste, ali nakon

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.