NavMenu

Potpisan protokol o donaciji lake poljske bolnice, vredne milion USD, između ministarstava odbrane Srbije i Kraljevine Norveške

Izvor: Tanjug Sreda, 30.05.2007. 11:07
Komentari
Podeli


Načelnik Vojno-medicinske akademije (VMA), general major prof. dr Miodrag Jevtić i izaslanik odbrane Kraljevine Norveške u Srbiji, potpukovnik Terje Hoveštad potpisali su juče (29. maj 2007. godine) na VMA protokol između Ministarstava odbrane Srbije i Norveške o donaciji lake poljske bolnice drugog nivoa i trenažnog seta opreme za obuku.

Jevtić je, u ime Ministarstva odbrane Srbije, zahvalio na visokoj donaciji, ističući da je potpisivanje protokola finale plodne saradnje između Srbije i Norveške.

- Svečana primopredaja lake poljske bolnice i trenažnog seta opreme za obuku, kojim Srbije dobija kapacitet za međunarodne mirovne operacije ukupne vrednosti od oko milion USD, biće 29. juna, a tom činu će prisustovati i ministri odbrane Srbije i Norveške - najavio je Jevtić i dodao da Vojska Srbije i sanitetska služba Srbije ovim značajno povećava svoj kapacitet za aktivno učešće u svim aktivnostima Partnerstva za mir.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Brojni auto-servisi ne rade više punjenje klima - Da li će građani imati gde da pripreme kola za leto i koliko će to da košta?

Građanima Srbije ovog leta biće teže da servisiraju klima uređaje u svojim automobilima. Razlog za to je što veliki broj auto-servisa obustavlja pružanje ove usluge, jer nemaju sertifikat na osnovu koga bi mogli nabavljati freon i proći inspekcijsku kontrolu. Naime, Ministarstvo zaštite životne sredine je još 2016. godine donelo uredbu da pravna lica i preduzetnici koji klimatizuju motorna vozila moraju imati Sertifikat B. Taj

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.