NavMenu

Grad Beograd postavio nove direktore

Izvor: eKapija Sreda, 25.02.2015. 13:27
Komentari
Podeli
(Foto: Ivana Vuksa)

Za direktora Kliničko-bolničkog centra "Bežanijska kosa" imenovana je dr Marija Zdravković, odlučeno je na današnjoj sednici Skupštine Grada. Ona će ovu dužnost obavljati naredne četiri godine. Na čelu Doma zdravlja "Zemun", takođe u naredne četiri godine, biće specijalista opšte hirurgije dr Ksenija Uzunović, za vršioca dužnosti direktora DZ "Novi Beograd", na period od šest meseci, imenovana je dr Božica Novaković, a za v.d. direktora DZ "Dr Milorad Vlajković" u Barajevu dr Aleksandar Stojanović.

Diplomirani pozorišni i radio producent Bogdan Petković, na period od četiri godine, imenovan je za direktora Muzeja automobila – zbirka Bratislava Petkovića.

Gradski odbornici doneli su i rešenja o razrešenju i imenovanju članova upravnih i nadzornih odbora u jednom broju preduzeća i ustanova čiji je osnivač Grad Beograd, kao i o razrešenju i imenovanju članova školskih odbora u jednom broju osnovnih i srednjih škola.

U Komisiju za dodelu Nagrada Grada Beograda za novinarstvo imenovani su novinari Saša Barbulović, Julijana Simić Tenšić, Nebojša Radošević i Zoran Sekulić, a za predsednika Komisije imenovana je Ivana Vučićević, novinar.

U Komisiju za dodelu Nagrade Grada Beograda za herojsko delo imenovan je Predrag Marić, umesto Radeta Miloševića, koji je ove dužnosti razrešen na lični zahtev.

Gradski odbornici doneli su i rešenje kojim se usklađuje prethodna odluka Privremenog organa Grada Beograda o imenovanju Organizacionog i Izvršnog odbora Beogradskog maratona. Predsednik Organizacionog odbora je gradonačelnik Beograda Siniša Mali, dok dužnost predsednika Izvršnog odbora obavlja Goran Vesić, gradski menadžer.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.