Izvor: eKapija | Subota, 21.02.2015.| 09:29
Izdvojite članak Odštampajte vest

"NBG Leasing" među pet vodećih lizing firmi - Ostvareno učešće od 22% na tržištu poljoprivredne opreme u 2014.

Iza kompanije "NBG Leasing" je još jedna uspešna godina. Lizing kompanija je i u 2014. uspela da se izbori za još veće tržišno učešće uz porast profitabilnosti, što je potvrda ispravne poslovne procene o tome koji privredni sektori u vremenima krize imaju najveću perspektivu, saopštio je "NBG Leasing".

Lizing kompanija se u prethodnoj godini profilisala kao lider na tržištu poljoprivredne opreme, na kome je zabeležen najveći pojedinačni rast. Izuzetan uspeh doneo je sa sobom tržišno učešće od čak 22%. "NBG Leasing" je uspeo da ostvari rast i u sektoru teretnih vozila, pa je kraj 2014. godine završio sa učešćem od oko 10% na srpskom tržištu. Na veoma atraktivnom lizing tržištu novih i polovnih vozila, "NBG Leasing" se svrstava među pet vodećih firmi, a za to je zaslužno tržišno učešće od približno 10%.
-"NBG Leasing" je u prethodnoj godini nesumnjivo ostvario odlične poslovne rezultate, a predstavnici kompanije uvereni su da znaju gde leže razlozi uspeha. Prilagođavanje zahtevima tržištu u krizi, kao odlika fleksibilnosti u poslovanju, je najznačajniji razlog, uz neprekidno inoviranje lizing proizvoda i usluga. Naravno, korisnicima usluga "NBG Leasing"-a veoma je važna i logistička podrška, koja se kreće od osiguranja, preko registracije vozila, ali i održavanja i jačanja veza sa pouzdanim dobavljačima i proizvođačima - navedeno je u saopštenju kompanije.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.