NavMenu

Vlada Vojvodine finansira projekte sa 881,23 miliona dinara u 2015. godini

Izvor: eKapija Četvrtak, 12.02.2015. 16:35
Komentari
Podeli
Pokrajinska vlada je na jučerašnjoj sednici, kojom je predsedavao dr Bojan Pajtić, donela Pravilnik o načinu realizacije programa i projekata u 2015. godini, čija je realizacija započeta iz sredstava Fonda za kapitalna ulaganja AP Vojvodine.

Radi se, za sada, o 36 projekta, koji u pogledu dokumentacije ispunjavaju sve uslove da bude nastavljeno njihovo finansiranje preko pokrajinske Uprave za kapitalna ulaganja. Njihova vrednost iznosi 881,23 miliona dinara. Među projektima su: postrojenje za preradu vode u Inđiji, poslovni inkubator u Senti, obilaznica kod Ade, brza saobraćajnica Ib reda br.13 na putu Novi Sad-Ruma, medicinska oprema za bolnice u Zrenjaninu i Kikindi, radovi na Domu zdravlja u Srpskoj Crnji, idejni projekat rekonstrukcije Internističkog bloka Opšte bolnice u Pančevu, nastavak adaptacije zgrade Narodnog pozorišta u Subotici i drugi.

Pokrajinska vlada dala je saglasnost na programe rada i finansijske planove za 2015. godinu više pokrajinskih institucija. Programom rada Pokrajinskog fonda za razvoj poljoprivrede za 2015. godinu predviđena su sredstva namenjena za kreditiranje poljoprivredne proizvodnje u iznosu od 593 miliona dinara. Za realizaciju planiranih aktivnosti Fonda za pružanje pomoći izbeglim, prognanim i raseljenim licima, planirana su sredstva u iznosu od 55 miliona dinara.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

16.04.2024.  |  Vesti

Poljski lanac Žabka dolazi u Srbiju?

Poljska grupacija Żabka planira da uđe na više tržišta Jugoistočne Evrope. Kompanija iz Poljske nedavno je registrovala internet domen za Srbiju, dok je istovremeno u Rumuniji akvizicijom preuzela kompaniju za distribuciju hrane. Pored akvizicije, registrovana je i posebna kompanija za razvoj maloprodajne mreže, saznaje portal Retail Serbia. Na upit ovog portala kako gledaju na srpsko tržište imajući u vidu da su nedavno kupili domen

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.