NavMenu

Onlajn ponuda kredita za kupovinu pametnog uređaja

Izvor: eKapija Utorak, 10.02.2015. 12:07
Komentari
Podeli
Telenor banka, u saradnji sa kompanijom "Aseco SEE", predstavila je dosadašnji rad i najavila buduće inovacije na prestižnoj međunarodnoj konferenciji Finovate Europe. Predstavljena inovacija omogućiće korisnicima Telenor banke da u budućnosti dobiju personalizovanu ponudu dve industrije na jednom mestu, telekomunikacione i bankarske, saopštile su kompanije.

Kompleksno IT rešenje, čiju demo verziju smo predstavili, primer je potpuno automatizovane i personalizovane onlajn ponude kredita za kupovinu pametnog uređaja, prilagođenu potrebama korisnika u realnom vremenu. Ova inovacija predstavljaće nadogradnju postojeće ponude beskamatnih kredita za kupovinu uređaja iz "Telenor" ponude koju je banka uvela početkom decembra 2014. godine.

- Veliko je zadovoljstvo što je Telenor banka prepoznata kao jedna od važnih inovacija u oblasti bankarstva i finansijskih servisa Evrope u 2015 godini. Inovacija koja je predstavljena zasnovana je na prednostima tehnologije direktnog bankarstva i mogućnostima koje ono pruža. Ovo je pravi primer da je domaće znanje, i idejom i realizacijom, konkurentno na međunarodnom tržištu - izjavio je Martin Navratil, predsednik UO u Telenor banci.

Publika na Finovejtu imala je priliku da oseti šta znači u potpunosti mobilno bankarstvo, koje menja korisničko iskustvo i preoblikuje finansijske proizvode i usluge tako da su u celosti prilagođene korišćenju sa mobilnog telefona.

- Ponosni smo na činjenicu da smo obezbedili celokupno IT rešenje za prvi direktnu banku u regionu, od osnovnog (core) bankarskog sistema do svih kanala (mobilnog, internet bankarstva i ATM mreže) i što smo uspeli zajedno sa Telenor bankom realizujemo ovaj veliki projekat za samo sedam meseci - izjavio je Piotr Jelenski, predsednik UO "Asseco SEE grupe" i dodao "Danas smo videli kako kompleksna IT rešenja pružaju jednostavno korisničko iskustvo prilagođeno potrebama klijenta."


Komentari
Vaš komentar

Top priče

24.04.2024.  |  Građevina, Turizam, sport, kultura

Niška multifunkcionalna dvorana kulture sa 2.000 mesta ipak će se graditi na drugoj lokaciji - Raspisan konkurs za idejno rešenje

Grad Niš raspisao je konkurs za izradu idejnog rešenja izgleda novog višenamenskog objekta kulture u Nišu. Buduća multifunkcionalna dvorana kulture gradiće se na katastarskim parcelama br. 262/1 i 263/1 K. O. Niš-Ćele Kula, ukupne površine 2,21 ha. Reč je o zemljištu u neposrednoj blizini Roda centra na Vizantijskom bulevaru. Objekat treba da sadrži ulazni višenamenski hol (komunikacija, prostor za izložbe i prostor za virtuelne

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.