Izvor: eKapija | Četvrtak, 05.02.2015.| 13:18
Izdvojite članak Odštampajte vest

Novi Sad dobija još jedan coworking prostor - Otvoren konkurs za prve stanare

Udruženje "e-Front" u februaru pokreće "Tech hub" i coworking prostor u samom centru Novog Sada, u Apolo centru, te je zato raspisalo konkurs za korišćenje prosotra.

Ovaj prostor je namenjen startapima, freelancer-ima, samostalnim preduzetnicima i drugim profesionalcima koji nemaju portebu za svojim kancelarisjkim prostorom ali ne žele ili ne mogu da rade od kuće, te onima koji vole da dele poslovne prostorije, energiju i ideje sa sličnim ljudima iz različitih profesija. U njemu će biti organizovane razne edukativne radionice, kursevi, predavanja, okupljanja i sve one aktivnosti koje su usmerene ka jačanju preduzetništva.

"Coworking" prostor može da primi deset stanara i za sada udruženje daje prednost onima koji bi svoje mesto koristili na mesečnom nivou. Ukoliko preostane neko slobodno mesto biće ommogućeno i iznajmljivanje na dnevnom nivou.

Mesečna članarina u visini od EUR 60 obuhvata: mesečni pristup radnom mestu, štampanje do 10 stranica dnevno, korišćenje sale za sastanke, lični ormarić, korišćenje interneta i kuhinjie.

Za prijavu na konkurs, potrebno je popuniti onlajn formular. Prijava nije obavezujuća, a konkurs traje do popune svih mesta.

Svi koji su zainteresovani da se upoznaju s novim prostorom mogu nas posetiti u Apolo centru na drugom spratu, svakog radnog dana od 9 do 17 časova, navedeno je na sajtu "e-Fronta"
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.