NavMenu

Softver za merenje kompetencija zaposlenih stigao u Srbiju - "D. R. Gilbert" centar i "Lyceum" potpisali ugovor o strateškom partnerstvu

Izvor: eKapija Četvrtak, 05.02.2015. 13:05
Komentari
Podeli

"D. R. Gilbert" centar je saopštio da je sa kompanijom "Lyceum" potpisao ugovor o strateškom partnerstvu. "Lyceum" sistem je specializovana softverska aplikacija koja sadrži jedinstven sistem merenja kompetencija i profesionalnog ponašanja zaposlenih u prodajnom sektoru. Merenje se vrši putem online testova baziranih na više od 300 realnih situacija iz prakse prodavaca i menadžera prodaje.

- Novi stil života doneo je veliku promenu ponašanja potrošača koja proizilazi iz drugačijih navika, stavova i vrednosti. Ta promena je mnogo veću moć stavila u ruke kupaca i postavila izazov pred kompanije da se potpuno fokusiraju na njih. Ovo danas svi znamo. Međutim, samo nekolicina lidera ume da praktično i operativno sprovede strategiju (pre)orjentacije na kupca. Realizacija ovakvih strategija danas nije moguća bez razumevanja koncepta "Izvanrednog kupovnog iskustva" - naveo je "D. R. Gilbert" u saopštenju i dodao da "Lyceum" omogućava klijentima da prošire kontrolu u tom pravcu.

Koncept "kupovnog iskustva" je vrlo jednostavan i praktičan. Sve ono što je kupac doživeo, osetio, video i čuo tokom kupovine jednog proizvoda/usluge može se tretirati kao iskustvo kupovine. Emocija kojom će svaka osoba obojiti svoje iskustvo kupovine je najvažniji činilac za ostvarenje ponovljenih prodaja i formiranje snažnog brenda.

Kompanije koje su uspešno realizovale prodajnu strategiju čiji je osnovni cilj "Izvanredno kupovno iskustvo", kako je saopšteno, su ostvarile najkvalitetniju tržišnu diferencijaciju zahvaljujući tome što su svojim kupcima ponudile bolje i drugačije iskustvo.

- Ne samo da su postale jaki brendovi, ove kompanije su se razvile u harizimatične tržišne lidere. Visoka lojalnost kupaca je omogućila ovim kompanijama izvanredne prodajne rezultate, dobre profitne margine i dugoročni rast.

Svesni svega navedenog, "Lyceum" je kreirao inovativan softver za upravljanje kompetencijama zaposlenih u prodaji koji omogućava liderima prodaje da na efikasan i pouzdan način prate doprinos prodajnih timova kreiranju izvanrednog kupovnog iskustva.

Strateška saradnja "Lyceum"-a sa konsultantskom kućom "D. R. Gilbert centar group" koja je lider u edukaciji i obuci zapolenih koji se bave prodajom u poslovanju, omogućava kompanijama da po prvi put imaju detaljnu sliku kompetencija svojih zaposlenih (pravu dijagnozu potreba) i da na osnovu toga se kreira namenska obuka koja će targetirati baš određene kompetencije.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.