NavMenu

"MEDPRO-JAN" premijerno predstavio parne sterilazatore od 23 litre italijanske firme "Linea"

Izvor: eKapija Petak, 18.05.2007. 11:12
Komentari
Podeli

Goran JanGoran Jan

Firma "MEDPRO - JAN" iz Novog Sada premijerno je na nedavno zavšenoj izložbi "InterDENTAL&InterMEDICA" prikazala parni sterilizator-autoklave, italijanskog proizvođača "Linea", koga, do isteka zaliha prodaje po promotivnoj ceni od 3. 150 EUR.

Prema rečima Gorana Jana, direktora novosadske firme, koja se bavi prometom i održavanjem medicinske opreme, parni sterilizatori imaju zapreminu od 23 litre i stigli su u Beograd direktno iz Kelna, gde su bili izloženi na prestižnom sajmu medicinske opreme.

- Sterilizatori obično imaju zapreminu od 17 litara, ovaj ima 23 i to ga čini specifičnim. S druge strane, parna sterilizacija je najsigurniji vid sterilizacije - napomenuo je Goran Jan, koji je dva parna sterilizatora poklonio i Domu za decu i omladinu ometenu u razvoju u Sremčici.

On je dodao da iako zakon od 1. januara 2007. godine propisuje neophodnu parnu sterilizaciju, kod nas se još, nažalost, koriste suvi sterilizatori

"MEDPRO-JAN" je zastupnik firmi "Gnatus", "Ritter", kao i japanskog "NSK", čije je proizvod Goran Jan prijavio za nagradu "Najkvalitetniji proizvod".

- Reč je o fiziodispenzeru za ORL hirurgiju. Ekstremne je snage, trofazni je i mogu se pohvaliti da su ga već kupili KBC "Zvezdara", nedavno i bolnica "Dragiša Mišović"... - kaže naš sagovornik.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

27.03.2024.  |  Industrija, Saobraćaj, Finansije

Grad ustupa privatnicima više od 30 zemunskih i palilulskih autobuskih linija - Spreman nacrt JPP na deset godina, posao težak pola milijarde evra

Gradske linije na potezima 100 i 700, kao i još nekoliko linija koje prelaze preko Novog Beograda i Zemuna, definitivno će biti ustupljene privatnim prevoznicima. Danas se održava hitna telefonska sednica Privremenog organa grada, na kojoj je od 100 tačaka, najvažnija upravo ona koja se tiče Odluke o usvajanju predloga projekta javno-privatnog partnerstva u obavljanju javnog prevoza na pomenutim linijama. Nacrtom ove odluke predviđeno je

eKapija+

Vidi sve
Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.