Izvor: Novosti | Ponedeljak, 26.01.2015.| 09:12
Izdvojite članak Odštampajte vest

Nova šansa za posao u kompaniji "Etihad Airways" - Dan zapošljavanja 16. februara u Beogradu

Nacionalna aviokompanija Ujedinjenih Arapskih Emirata (UAE) "Etihad Airways" u više evropskih gradova organizovaće u februaru dane zapošljavanja kabinskog osoblja.

Kompanija je saopštila da dane zapošljavanja organizuje u Beogradu, Kijevu, Londonu, Milanu i Rimu, u potrazi za osobama sa vrhunskim iskustvom u oblasti ugostiteljskih usluga koje bi se pridružile kabinskoj posadi.

U Abu Dabiju, aviokompanija će imati razgovore sa kandidatima isključivo po pozivu 4, 11, 18. i 25. februara i dane otvorenih vrata za menadžere za hranu i piće, a za glavne kuvare na leto 9. i 23. februara.

Dani zapošljavanja pružiće potencijalnim kandidatima priliku da se sretnu sa stručnjacima iz oblasti zapošljavanja "Etihad Airways" koji će im pružiti sveobuhvatne informacije o životu u Abu Dabiju i dinamici rada sa gostima.

- Kako bismo podržali ubrzani rast "Etihad Airways", priređujemo dane zapošljavanja u navedenim gradovima, koji predstavljaju tržišta strateškog značaja za aviokompaniju. Očekujemo da nam se na danima zapošljavanja u svakom od ovih gradova pridruže talentovani pojedinci sa vrhunskim iskustvom u ugostiteljstvu - rekao je potpredsednik Sektora za usluge za klijente "Etihad Airways" Mark Skobl.

Pored opsežnog programa obuke, kabinsko osoblje ima obezbeđeno kompanijsko zdravstveno osiguranje, prevoz, uniforme i potpuno opremljen smeštaj, a stacionirano je u modernom i dinamičnom okruženju Abu Dabija, prestonice UAE.

Međunarodni dani zapošljavanja kabinskog osoblja biće održani 11. februara u Kijevu, 15. februara u Londonu, 16. februara u Beogradu, 22. februara u Milanu i 25. u Rimu.
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.