NavMenu

Nominujte projekte za investiciju godine u Srbiji - Konkurs za nagradu "Aurea 2015" otvoren do 17. februara

Izvor: eKapija Petak, 06.02.2015. 14:38
Komentari
Podeli
Konkurs za nagradu "Aurea 2015", koju poslovni portal "eKapija" dodeljuje za investiciju godine u Srbiji, otvoren je 20. januara i trajaće do 17. februara.

Za nagradu "Aurea 2015" mogu se nominovati sve kompanije koje su tokom prethodne kalendarske godine realizovale projekat koji ispunjava tri kriterijuma: inovativnost/originalnost, društvena korisnost i finansijski potencijal.

Urednički tim "eKapije" započeo je selekciju kandidata, a zainteresovane kompanije mogu se prijaviti i same popunjavanjem formulara na stranici aurea.rs.

Nakon analize pristiglih prijava, projekti koji uđu u uži izbor takmičenja biće predstavljeni na portalima www.ekapija.com i www.aurea.rs, a o pobedniku će odlučiti stručni i nepristrasni žiri, dok će jedan glas dati čitaoci "eKapije" i posetioci portala aurea.rs, glasanjem putem interneta.

- Prethodna godina bila je teška za celu privredu u Srbiji, ali i u takvim uslovima poslovanja ima kompanija koje su inovativnim pristupom poslu i zanimljivim poslovnim idejama uspele da prevaziđu izazove i izbore se za svoje mesto na tržištu. Laureate nagrade "Aurea" tražimo baš među takvim kompanijama, koje ne moraju nužno realizovati grandiozne projekte sa velikim ulaganjima. Ovom nagradom želimo da motivišemo i male firme koje se hrabro bore na tržištu da istraju u svojim projektima, da im pružimo medijsku podršku, a zajednici skrenemo pažnju na prave vrednosti. Istovremeno, ovo je pouzdan put i dobra prilika za takve kompanije da se predstave potencijalnim investitorima, koji su i u vremenima krize spremni da podrže i investiraju u dobre poslovne ideje – rekla je Marija Kambić, glavna i odgovorna urednica "eKapije".

Nagrada "Aurea", biće dodeljena sedmi put za redom na svečanoj manifestaciji krajem marta, a osim glavne nagrade biće uručena i dva specijalna priznanja - za inovativnost i društvenu korisnost.

Drugu godinu za redom, strateški partner "eKapije" na projektu "Aurea" je osiguravajuća kuća "Coface".

Poslovni portal "eKapija" nagradu "Aurea" organizuje u okviru svog opredeljenja ka društveno odgovornom poslovanju, bez finansijskog interesa, sa namerom da promoviše i podrži projekte značajne za održiv razvoj srpske privrede.

Za više informacija o nagradi pogledajte www.aurea.rs.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

26.03.2024.  |  Saobraćaj

Raspisan tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica

Infrastruktura železnice Srbije raspisala je tender za stručni nadzor za projektovanje i izgradnju nove železničke pruge Jovanovac - Rasputnica Cvetojevac - Sobovica. Kako se pojašnjava, formiranje nove industrijske zone Sobovica uslovilo je potrebu za njenim povezivanjem sa postojećom železničkom infrastrukturom, odnosno sa prugom Lapovo - Kraljevo - Lešak - Kosovo Polje - Đeneral Janković - državna granica (Volkovo). - Postojeća

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.