NavMenu

Od korporacije do preduzetništva - Treći "Business Cafe" 22. januara

Izvor: eKapija Sreda, 14.01.2015. 14:49
Komentari
Podeli

Regionalni projekat "Business Cafe", poslovni događaj sa ciljem upoznavanja i povezivanja preduzetnika i privrednika u Srbiji i regionu uspešno pokrenut prošle godine i u Srbiji, nastavlja aktivnosti i u 2015.

Treći "Business Cafe Srbija", pod pokroviteljstvom kompanija "Wiener Stadtische osiguranje", "Great Wall Srbija", "Atria group" i "Biomelem", baviće se temom prelaska iz "sigurnog" posla u korporaciji u preduzetništvo i pitanjima poput:

Da li je lako doneti odluku o samostalnom poslu i šta nas vodi ka tome putu?
Kako prevazići probleme i opstati?
Koji su ključni elementi uspešnog preduzetništva?
Da li je preduzetništvo za svakoga?

Gosti, sagovornici trećeg "Business Cafe" događaja, Mirjana Gomilanović, sertifikovani konsultant više svetski priznatih konsultantskih kuća za razvoj pojedinaca i korporacija i magistar elektrotehnike, vlasnica agencije za lični i poslovni razvoj "One2Grow" iz Beograda (www.one2grow.net), podeliće sa prisutnima svoje iskustvo rada u korporaciji i savete za uspešno preduzetničko poslovanje; Robert Čoban, osnivač i predsednik medijske kuće "Color Press Croup", medijski magnat i kralj tabloida (www.color.rs), otkriće tajne uspešnog predstavljanja u medijima a sa Nenadom Cvjetićaninom, advokatom i partnerom u advokatskoj kancelariji "Cvjetićanin & Partners" iz Beograda (www.cvjeticaninlegal.com), biće razgovora na temu pravnog aspekta poslovanja.

Svi posetioci moći će da postave pitanja sagovornicima, i ukoliko žele, kratko da predstave svoj poslovni projekat.

Medijski pokrovitelji "Business Cafe"-a su kompanija "Novosti", portal "eKapija", "BizLife magazin", PR Portal ZaJavnost.

"Business Cafe" biće održan na Splavu TAG, Savski kej bb, Ušće, Beograd, 22. januara, od 18-20.00h. Ulaznice za događaj mogu se nabaviti na prodajnim mestima CS Eventima.

O istoj temi, govoriće i Kristina Ercegović, koja je organizator Business Cafea i saradnji sa konsultantom Vladimirom Miletićem na seminaru u Beogradu.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Energija, Građevina

Zbog RHE Bistrica izmeštaće se dva državna puta - EPS traži projektanta, potrebna i aktuelizacija studije opravdanosti gradnje

Elektroprivreda Srbije raspisala je tender za izradu idejnog rešenja i tehničke dokumentacije za izmeštanje državnih puteva za potrebe izgradnje reverzibilne hidroelektrane (RHE) Bistrica. Kako je navedeno u tehničkoj specifikaciji posla, trase objekata budućeg sistema RHE Bistrica u blizini akumulacije Potpeć se ukrštaju sa trasom državnog puta IIA reda broj 191 Bistrica-Priboj, a trasa državnog puta IIA reda broj 194 Kokin

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.