NavMenu

"eKapija" nakon prvih 3.000 brojeva!

Izvor: eKapija Četvrtak, 08.01.2015. 15:57
Komentari
Podeli
3001. broj Dnevnog biltena eKapije3001. broj Dnevnog biltena eKapije
Kada je marta 2005. godine poslat prvi broj Dnevnog biltena "eKapije" stigao je na tek desetine adresa. Danas, kada s ponosom kažemo da smo "pregazili" i 3.000 broj, u godini kada će "eKapija" obeležiti desetogodišnjicu svog rada, elektronski bilten "eKapije" stiže na gotovo 20.000 email adresa privrednika, od kojih većina svoju poslovnu politiku dobrim delom kreira na osnovu vesti i izveštaja "eKapije".

Postali smo prava "fabrika informacija", jer se godišnje u našim redakcijama proizvede više od 30.000 vesti i izveštaja i gotovo 55.000 tendera, a na engleski i nemački jezik prevede se trećina sadržaja.

Posebno smo ponosni na našu korisničku listu. Među našim čitaocima je više od 70% pojedinačnih korisnika koji su u svojim kompanijama donosioci odluka, bilo kao visoki menadžment ili kao vlasnici.

Hvala Vam na poverenju u svih 3.000 brojeva! "eKapija" beleži više od 450.000 jedinstvenih posetilaca mesečno i 1.600.000 otvorenih dokumenata, što nas čini najuticajnijim poslovnim portalom u regionu. Uprkos krizi, u poslednjih godinu dana beležimo i rast broja pretplatnika od 15%, a koeficijent obnove pretplata je viši od 80%.

Šta smo postigli kroz 3.000 biltena i 10 godina rada?


Jednako kao na 3.000 broj, ponosni smo i na sve rezultate, nova rešenja, partnerstva, nagrade i priznanja u prethodnih 10 godina. Pokazali smo da sledimo i da smo verni pravim vrednostima:

Društvena odgovornost

- U poslednjih šest godina kroz nagradu za investiciju godine "Aurea" nagradili smo i omogućili medijsku promociju za skoro 30 inovativnih, domaćih kompanija koje svojim poslovanjem doprinose održivom razvoju Srbije, a u martu ove godine nagrada će biti dodeljena 7. put za redom.

Sa dodele nagrada "Aurea 2014"Sa dodele nagrada "Aurea 2014"
- Posvećena zaštiti interesa društva i šire zajednice, "eKapija" je, kao društveno odgovorna kompanija i potpisnik Globalnog dogovora Ujedinjenih nacija u Srbiji i u svom radu primenjuje deset univerzalnih principa.

Humanost

- Dve godine za redom (2012, 2013) dobitnik smo i nagrade za korporativnu filantropiju "Virtus" za medijski doprinos, koja se dodeljuje medijskoj kući čiji su tekstovi, prilozi ili nastupi posebno doprineli razvoju i unapređenju filantropske i dobročinske kulture u Srbiji tokom jedne godine.

- Kroz rubriku Filantropi afirmišemo i podstičemo ideju dobročinstva, ukazujući na primere filantropije koji doprinose unapređenju uslova i kvaliteta života društva i zajednice, a od svog osnivanja 2011. rubrika broji više od 800 dokumenata.

- Vođeni idejom da uspeh treba podeliti sa drugima, završetak edukativne berzanske igre na sajtu ekapija.com "Share Game" krajem 2011, obeležen je donacijom nagradnog fonda Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka (NURDOR).

Kredibilitet

- Sledeći principe poslovne etike, transparentnosti i standarda kvaliteta, "eKapija" je tokom 2014. godine potpisala izjavu o saglasnosti sa Kodeksom dobre poslovne prakse koji uređuje Savez online izdavača Srbije. Kodeks ima za cilj da propiše pravila najbolje prakse u digitalnom izdavaštvu, kako bi svi digitalni izdavači međusobno regulisali i uzajamno poštovali pravila fer, etičke i dobre profesionalne prakse u vezi sa kreiranjem i objavljivanjem sadržaja, proizvoda i usluga koje nude preko svojih digitalnih medija.
Sajt ekapija-tenderi.com Sajt ekapija-tenderi.com
- Tekstove "eKapije" preuzimaju vodeći dnevni listovi u Srbiji (Novosti, Politika), novinske agencije (Tanjug, Beta), internet portali (B92, juznevesti.com, naslovi.net, vesti.rs), magazini (Progressive, Profit, InStore, Biznis&Finansije, Industrija), opštinski sajtovi, poslovna udruženja i asocijacije (Slovenački poslovni klub, Srpska asocijacija menadžera, Nacionalna alijansa za lokalni ekonomski razvoj, Predstavništvo Republike Srpske u Srbiji).

- Naš servis ekapija-tenderi.com omogućava korisnicima pristup najopširnijoj bazi tendera iz Srbije, Crne Gore i Bosne i Hercegovine, a u saradnji sa evropskim partnerima obezbeđujemo tendere iz još 17 zemalja Evrope. Urednički tim tendera pretražuje više od 350 različitih izvora.

- Katalog firmi "eKapije", danas sadrži više od 130.000 privrednih subjekata sa informacijama o njihovom bonitetu, prihodu, dobiti i broju zaposlenih, a 2012. godine "eKapija" je uspostavila saradnju sa "Coface Srbija", društvom za usluge upravljanja rizicima, čime je korisnicima našeg portala omogućeno da imaju uvid u bonitet (prema Cofface metodologiji) svojih potencijalnih klijenata.

Siguran partner

- Kroz godine, "eKapija" je gradila odnose sa mnogim dobavljačima i partnerima kreirajući sinergiju i pozitivnu poslovnu klimu na svim projektima od zajedničkog interesa. Kao medijski partner podržali smo sve značajne ekonomske i poslovne manifestacije i sajmove u zemlji trudeći se da ovim putem podržimo aktivnosti svojih partnera, a svojim klijentima obezbedimo kvalitetne informacije iz prve ruke.


Android aplikacija "eKapije"Android aplikacija "eKapije"
- Tokom godina smo učvrstili i proširili stratešku saradnju i sa nacionalnim poslovnim klubovima, kao što su Nemačko-srpsko privredno udruženje (DSW), Slovenački poslovni klub (SPK), Austrijsko privredno udruženje, a osnivači "eKapije" su i osnivači Srpske Asocijacije Menadžera (SAM)

Inovacije

- S namerom da svojim klijentima pruži što kvalitetniju uslugu i inovirajući svoj sistem, "eKapija" je početkom 2013. godine svojim čitaocima predstavila novi sajt, tehnološki daleko napredniji od prethodnog, sa puno novih mogućnosti i funkcionalnosti.

- Od 2013. godine informacije sa portala dostupne su i na mobilnoj aplikaciji za Android uređaje, koja je svojim sadržajima, jednostavnom upotrebom i funkcionalnostima jedinstvena na našem tržištu, a u 2014. "eKapija" je pristupila i izradi aplikacije za iOS uređaje.

- Osim Dnevnih biltena, "eKapija" kroz Bilten Sedam dana svake srede daje i pregled najznačajnijih informacija na nedeljnom nivou, a s namerom da svojim klijentima pruži što kvalitetniju uslugu, više informacija i inovirajući svoj sistem, "eKapija" je u 2014. godini pokrenula i novi proizvod – Tematske biltene, koji na kredibilan način obrađuju konkretnu temu, objedinjujući najznačajnije informacije iz određene oblasti na jednom mestu.

Ovo je samo deo – u godinama koje slede još više ćemo nastojati da unapredimo naš rad i usluge. U pripremi su i novi projekti - sve kako bismo opravdali status najčitanijeg poslovnog portala u regionu!
Fotogalerija
eKapija -  prvih 3.000 brojeva
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Agro, Finansije

Digitalno svinjarstvo - Kupite Pig token, a posle dve i po godine dobijate 100 kilograma svinjetine

Uzgajate svinje, a ne odlazite na farmu, nema blatnjavih čizama, ni ustajanja u cik zore da bi se nahranile životinje. Zvuči filmski, ali nije. Krešimir Kuterovac, stočar iz Hrvatske, pokrenuo je sa kompanijom Beyondi i Blok Be platformu GoAgro pomoću koje svako može da postane stočar, a da posao uzgajivača svinja radi neko drugi. - Vi kupujete digitalni oblik svinje - PigNFT (Pig token). Minimalna cena je 220 EUR za koju posle dve i po

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.