NavMenu

"Medpro Jan", "Inel" i "Medical Group" na "InterMEDICA&InterDENTAL" uručile donacije medicinskim institucijama

Izvor: eKapija Petak, 11.05.2007. 11:57
Komentari
Podeli

Atmosfera sa otvaranja Izložbe medicinske opremeAtmosfera sa otvaranja Izložbe medicinske opreme

Firme "Medpro Jan" i "Inel" iz Novog Sada, kao i "Medical Group" iz Beograda, prvog dana održavanja prve Međunarodne specijalizovane izložbe medicinskih i stomatoloških sredstava "InterMEDICA&InterDENTAL" u Beogradu uručile su donacije medicinskim institucijama u Beogradu i Novom Sadu.

Vlasnik firme "Medical Group", Ninoslav Ribić uručio je po radnu stanicu, neophodnu svakom porodilištu, porodilištima u KBC "Zvezdara", "Dragiši Mišoviću" i GAK "Narodni front".

Goran Jan, vlasnik firme "Medpro Jan", Domu za decu i omladinu ometenu u razvoju u Sremčici, dodelio je dva parna sterilizatora - marke "Melag", dok je Damir Petrić iz "Inela" uručio donacije Kliničkom centru u Novom Sadu i Domu zdravlja, takođe u Novom Sadu.

ORL odeljenje, Kliničkog centra "Novi Sad" dobilo je aspirator i bazu za pulsoksimetar sa štampačem i punjačem, dok je Dom zdravlju uručen set AMBU za reanimaciju i AMBU kardiopumpa.

Komentari
Vaš komentar

Top priče

23.04.2024.  |  Saobraćaj, IT, Telekomunikacije

Kentkart tuži Grad Beograd i zahteva 17 mil EUR odštete

Kompanija Kentkart, koja je godinama obavljala naplatu karata u gradskom prevozu, nakon raskida ugovora tužila je grad i zahtevala odštetu od 17 mil EUR, izjavio je predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić. - Kontrolisali su sistem od 250 mil EUR godišnje. Ja tvrdim da preko 1 mil EUR ne mogu da dobiju, a mislim da će čak biti obrnuto, jer mi imamo dokaze da su unazadili sistem - rekao je Šapić za Radio-televiziju

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.