Izvor: Mondo | Ponedeljak, 05.01.2015.| 14:54
Izdvojite članak Odštampajte vest

Ko je nominovan za "Zlatnu malinu"?

Ili bolje reći – koji filmovi, glumci i reditelji mogu dobiti zvanje "najgoreg" u svojoj kategoriji?

"Milion načina da se umre na zapadu", "Transformersi: doba izumiranja", "Seksi snimak" i "Intervju" predstavljaju filmove koji će se definitivno boriti za titulu najgoreg filma 2014. godine na dodeli nagrada "Zlatna malina" u februaru.

Ovo su iscureli podaci na sajtu GoldDerby.com, a oficijalni sajt ovih nagrada "Razzie", tačne i pune liste nominacija objaviće 14. januara.

"Transformersi" su dobili čak devet nominacija (što je više od svih ostalih filmova na listi) i to za – najgori film, najgoreg reditelja (Majkl Bej), najgori nastavak, najgori scenario i najgoreg sporednog glumca i glumicu (Kelsi Gramer, Nikola Pelc i Sofi Majls).

Odmah ispod na listi se nalazi film "Milion načina da se umre na zapadu" sa osam nominacija koje uključuju nominaciju za najgori film, najgori reditelj (Set MekFarlan) i najgora glumica (Šarliz Teron).

"Saving Christmas", "Seksi snimak", "Legenda o Herkulesu i "Ukleta kuća 2" imaju šest nominacija po objavljenoj listi, dok se filmovi "Pompeii", "Plaćenici 3" i "Transendence" (Džoni Dep) nalaze na dnu liste sap o pet nominacija.

Kameron Dijaz prednjači sa dve nominacije za najgoru glumicu u filmovima "Seksi snimak" i "Druga žena", kao i za najgoru sporednu glumicu u filmu "Annie".

Kontraverzna nova komedija sa Setom Rogenom i Džejmsom Frankom – "Intervju", već je "nabacila" četiri nominacije od kojih je jedna za najgori film i druga za najgoreg glumca (u tu kategoriju spadaju i Rogen i Franko).

Mel Gibson, Arnold Švarceneger i Kelsi Gremer se "bore" za nagradu u kategoriji najgoreg sporednog glumca u filmu "Plaćenici 3".
Unos komentara je omogućen samo ulogovanim korisnicima.