NavMenu

Izgradnja šoping mola u Borči najavljena za februar 2015. - Do 2017. Beograd bi trebalo da dobije šest novih tržnih centara

Izvor: Novosti Četvrtak, 25.12.2014. 16:08
Komentari
Podeli
Beograd će do 2017. godine, ako sve bude po planu, biti bogatiji za čak šest tržnih centara! Radovi na izgradnji novih šoping-molova uveliko su u toku, a u godini pred nama očekuje se i startovanje gradilišta u Borči gde će navodno biti izgrađen moderan tržni centar od 15.000 kvadrata.

Na samo tri kilometra od silazne petlje Pupinovog mosta, meštani leve strane Dunava, do leta 2016. godine mogli bi da dobiju novi poslovni objekat. On će biti stacioniran kod naselja Sivi dom u Borči, iako sada na ovoj lokaciji još nema nikakvih naznaka da bi u februaru na njoj moglo osvanuti gradilište.

Prema nezvaničnim saznanjima, novi tržni centar biće u vlasništvu Petra Matića, vlasnika šoping-centra "Ušće", a ceo projekat koštaće desetak milona evra. Prostiraće se na jednom nivou, bez spratova i podzemnih garaža, ali će za parking biti rezervisan veliki prostor oko samog objekta.

Tokom poslednjih godina žestoko se radilo na izgradnji nekoliko ovakvih poslovnih centara u našem gradu. Samo u narednoj godini kupovina će moći da se obavlja na dve nove adrese.

Već u aprilu novi tržni centar "One" u Zemunu otvoriće vrata svojim kupcima, a do kraja godine biće gotov i objekat tržnog centra "Aviv park Zvezdara". Sadržinski biće gotovo isti kao onaj u okruženju - osim supermarketa i maloprodajnih lokala, imaće i dosta uređenih zelenih površina i pratećih sadržaja za celu porodicu.


Od Rajićeve do "Višnjičke plaze"

Posle višegodišnjeg iščekivanja, nedavno su obnovljeni radovi u samom centru grada gde bi do početka 2017. trebalo da osvane kompleks u Rajićevoj, dok su na čekanju tržni centar u okviru projekta "Beograd na vodi", ali i dugo najavljivana "Višnjička plaza".
Komentari
Vaš komentar

Top priče

15.04.2024.  |  Agro, Finansije

Digitalno svinjarstvo - Kupite Pig token, a posle dve i po godine dobijate 100 kilograma svinjetine

Uzgajate svinje, a ne odlazite na farmu, nema blatnjavih čizama, ni ustajanja u cik zore da bi se nahranile životinje. Zvuči filmski, ali nije. Krešimir Kuterovac, stočar iz Hrvatske, pokrenuo je sa kompanijom Beyondi i Blok Be platformu GoAgro pomoću koje svako može da postane stočar, a da posao uzgajivača svinja radi neko drugi. - Vi kupujete digitalni oblik svinje - PigNFT (Pig token). Minimalna cena je 220 EUR za koju posle dve i po

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.