NavMenu

Objavljeni konkursi za iznajmljivanje lokacija na Adi Ciganliji - U ponudi prostor za kioske, prodaju pića, hrane..

Izvor: eKapija Četvrtak, 25.12.2014. 14:23
Komentari
Podeli
Ada Ciganlija (Foto: Aleksandar Parezanović)Ada Ciganlija
Javno preduzeće "Ada Ciganlija" objavilo je u sredu (24. decembra 2014. godine) javni poziv za iznajmljivanje nekoliko lokacija, za turističke delatnosti.

Predmet prvog javnog poziva je iznajmljivanje lokacije za uređenje i postavljanje natkrivenog platoa, za postavljanje automata i frižidera za prodaju toplih i osvežavajućih napitaka na Adi Ciganliji, na desnoj obali Savskog jezera. Početna cena za ceo zakupa definiše se za celokupan period zakupa od tri godine, i iznosi 360.000 dinara bez PDV-a.

Drugim javnim pozivom objavljeno je iznajmljivanje poslovnog prostora u "Centru sportova na vodi" i dela akvatorije Savskog jezera, u cilju organizovanja edukacije, popularizacije i razvoja rekreativno-sportskog ronjenja. Iznajmljivanje je definisano na period od 15. januara 2015, zaključno sa 1. martom 2017. Početna cena zakupa na godišnjem nivou iznosi 330.000 dinara bez PDV-a.

Treći javni poziv odnosi se na ustupanje lokacije za uređenje i postavljanje betonskog platoa u svrhu postavljanja montažno-demontažnog objekta za prodaju pekarskih proizvoda i mlečnih proizvoda u originalnoj ambalaži (lokacija "Knjižara"). Predmetna lokacija se izdaje na period od 5 godina, počev od 1. aprila 2015. godine. Početna cena na godišnjem nivou iznosi 225.000 dinara, bez PDV-a.


Predmet četvrtog javnog poziva je iznajmljivanje 4 lokacije za uređenje i postavljanje betonskog platoa, za tipski kiosk za prodaju štampe, duvana, pića i druge kiosk robe. Lokacije se izdaju na pet godina. Početna cena definiše se na godišnjem nivou za sve četiri lokacije, i iznosi 240.000 dinara, bez PDV-a.






Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Saobraćaj

Grad Beograd prodaje garaže - Početna cena 7.000 EUR

Grad Beograd oglasio je prodaju nepokretnosti u javnoj svojini, a reč je o garažnim prostorima u Ulici Salvadora Aljendea 18A. Na prodaju je ponuđeno 12 garaža, površine po 14 m2, koje se nude po početnoj ceni od po 7.000 EUR. Rok za podnošenje prijava je 30. april, a više detalja pogledajte OVDE.

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.