NavMenu

PKS dodelila godišnje nagrade kompanijama i pojedinicima

Izvor: Tanjug Utorak, 23.12.2014. 18:09
Komentari
Podeli
Privredna komora Srbije (PKS) dodelila je u utorak privrednim društvima, drugim pravnim licima i pojedincima godišnje nagrade za ostvarene rezultate u privređivanju, inovativnosti i nauci, kao i za unapređenje menadžmenta i doprinosa u informisanju javnosti o poslovanju postignutim u ovoj godini.

Plaketa sa poveljom dodeljena je privrednim društvima "EP Belt" d.o.o iz Loznice, "Izolir" Zrenjanin, "Jugoprom" Leskovac, Kreativnom centru Beograd, "Pharma Swiss" d.o.o - Beograd i preduzeću "SGS Beograd" doo .

Nagrada za posebno ostvarene rezultate u poslovanju dodeljena je beogradskom aerodromu "Nikola Tesla" za postignute rezultate u razvoju i unapređenju privrede, posebno zbog rekordnog broja putnika i unapređenja načina poslovanja.

Pojedinačno, nagrade su dodeljenje direktoru PD "TE-KO" - Kostolac, Draganu Jovanoviću, predsedniku Upravnog odbora "Publicis Group Serbia" - Beograd, Miši Lukiću, suvlasnicima "Weltex" - Čačak Ivanu i Snežani Savić, predstavniku Kompanije "Tigar Tyres" - Pirot, Mileni Tošić, i vlasniku "Čugura print" - Beograd, Milisavu Čuguroviću.


Nagrade za inovativnost i postignute rezultate u nauci u vidu plakete sa poveljom i novčane nagrade dodeljene su naučnom savetniku u Institutu za vodoprivredu "Jaroslav Černi" - Beograd Lazaru Turubatoviću, dok je nagrada za doprinos u informisanju javnosti o poslovanju dodeljena novinarki novinske agencije Beta Svetlani Ðorđević.

Nagrada PKS dodeljena je i "Trayal korporaciji" iz Kruševca za 125 godina uspešnog poslovanja. "Jugoinspekt" Beograd za 65 godina uspešnog poslovanja, "Litopapir" doo Čačak za 60 godina uspešnog poslovanja i "Beogradskim elektranama" za 50 godina uspešnog poslovanja.
Komentari
Vaš komentar

Top priče

22.04.2024.  |  Industrija, Saobraćaj

Srbija će projekat "letećih taksija" za EXPO razvijati sa kompanijom Airbus - Najavljeno potpisivanje memoranduma

Vlada Srbije će sa kompanijom Airbus potpisati memorandum za projekat razvoja Air mobility-ja, koji podrazumeva upotrebu malih, visoko automatizovanih aviona, na nižim visinama u urbanim i gradskim oblastima, najavio je ministar finansija Siniša Mali. Mali je na svom Instagram profilu napisao da je sa regionalnim direktorom prodaje u kompaniji Airbus za Istočnu Evropu Aleksandrom Bojanićem, razgovarao je o uvođenju letećih taksija. -

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.