NavMenu

(AG magazin) Aquaplan Zrenjanin - bazeni, saune, fitness oprema, stakleni mozaici

Izvor: AG Magazin (pretplata www.agmagazin.co.yu/porudzbenica.htm) Utorak, 31.05.2005. 14:46
Komentari
Podeli

Firma AQUAPLAN d.o.o. se bavi trgovinom svih montažnih tipova bazena, bazenske opreme, materijala za instalisanje kao i hemikalija za održavanje vode u bazenu, zatim svim vrstama fitness sprava i finskih sauna i opreme za saune.



Vršimo instalisanje i montaže svih vrsta privatnih bazena, montažu i servisiranje finskih sauna i saunskih peći. Stručno opremamo fitness centre i kućne teretane uz ponudu vrhunskih sportskih sprava. d čeličnog lima i plastičnih profila za postavljanje, UV stabilizovane, vodonepropusne folije plave boje i plastični profili za postavljanje folije.
Postoje okrugli, ovalni i bazeni u obliku osmice.
Debljina čeličnog lima je 0.6 - 0.8 mm kao i debljina PVC folije. Sam čelični lim je toplo galvanizovan i zaštićen i samim tim dugovečan.
Prosek trajanja PVC folije je od 10-12 godina, te se kasnije menja novom.

Korišćenje saune je tradicija koja u Finskoj traje vekovima i samo na njenoj teritoriji postoje otprilike 1.5 miliona sauna.
Pozitivni efekti koje prepričavaju korisnici saune je prijatan osećaj zbog mirisa drveta, dodira sa drvetom, otkrivanja sopstvenog tela, smanjenja napetosti i agresivnosti, povećanje psiho-fizičke efikasnosti i koncentracije i osećaj energije i euforije.
Sam proces izrade saune prati kvalitet materijala.
Drvo u sauni je stalno izloženo vlagi i ekstremnim temperaturama pa se za izradu samih sauna može koristiti isključivo drvo iz severnih krajeva Evrope i Kanade, kao i poznato afričko drvo Abachi koje raste u oblasti Obale Slonovače, od kojeg se prave klupe u sauni.
Izborom ovakvog materijala imaćemo dugovečnost i kvalitet jedne saune.



Francuska fabrika OPIO COLOR više od 30 godina proizvodi staklene mozaike.
OPIO COLOR stakleni mozaici se koriste za dekorisanja i oblaganja plivačkih bazena, kupatila, parna kupatila, tuš kabina...
U ponudi OPIO COLOR-a postoje preko 60 vrsta osnovnih boja i 62 vrste različitih kombinacija.
Takođe se može izabrati širok spektar bordura kao i mozaika slika delfina, hobotnica, ajkula itd. koje daju originalnost samog dekorisanog prostora.
Danas tehnološkim napredkom omogućilo se da su stakleni mozaici otporni na hemiska sredstva, na mraz, boja je homogena i otporna na habanje, pa se sa tim karakteristikama može slobodno koristiti i u enterijeru i eksterijeru.



Saznajte više informacija na našem sajtu posvećenom specijalno staklenim mozaicima: www.staklenimozaik.com


AQUAPLAN d.o.o. Zrenjanin
023-510-906
063-553-707
Predstavništvo Beograd
011-559-800
www.aquaplan.co.yu

Komentari
Vaš komentar

Top priče

18.04.2024.  |  Industrija, Finansije

Stižu novi lovci na srpsko zlato - Australijski Strickland Metals kupio rudarski projekat na planini Rogozna

Strickland Metals ušao je u "unosnu srpsku zlatnu igru" nakon što je izdvojio 37 miliona dolara za kupovinu projekta Rogozna koji se može pohvaliti ogromnim resursom od 5,44 miliona unci zlatnog ekvivalenta (oko 170 tona), pišu australijski mediji. Australijski gigant Strickland Metals Limited bavi se otkrivanjem mineralizovanih sistema "svetske klase" sa fokusom na zlato i bakar. Kako navode mediji, za projekat zlata Rogozna Strickland

Izdvajamo još...

Potpuna informacija je dostupna samo komercijalnim korisnicima-pretplatnicima i neophodno je da se ulogujete.

Zaboravili ste šifru? Kliknite OVDE

Za besplatno probno korišćenje, kliknite OVDE

Pratite na našem portalu vesti, tendere, grantove, pravnu regulativu i izveštaje.
Registracija na eKapiji vam omogućava pristup potpunim informacijama i dnevnom biltenu
Naš dnevni ekonomski bilten će stizati na vašu mejl adresu krajem svakog radnog dana. Bilteni su personalizovani prema interesovanjima svakog korisnika zasebno, uz konsultacije sa našim ekspertima.